![]() |
SubSMS----> Koniec z etatem? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: SubSMS----> Koniec z etatem? (/Temat-SubSMS-Koniec-z-etatem-136444) |
SubSMS----> Koniec z etatem? - sddr1000 - 31-07-2016 23:38 Witam Serdecznie. Postanowiłem założyć swój dziennik dla własnej motywacji. Moim głównym celem jest uwolnieniem się do końca roku od paskudnej pracy na etacie ![]() Zarabianiem przez internet interesowałem się od najmłodszych lat. Przez jakiś czas dorabiałem sobie do pensji na programie partnerskim Showup całkiem fajnie jak dla pieniążki(600- 1000 zł). Jednak jak większość się orientuje na poleconych zarabiamy tylko przez pierwszy rok. Pod koniec ubiegłego roku, zupełnie przez przypadek trafiłem na serwis Firesub. Wcześniej próbowałem swoich sił w SubSms jednak bez większych sukcesów. Obecnie cały czas, szukam nowych rozwiązań, staram się rozwijać w dziedzinie. Jak na razie nie zarabiam na FB chodź nie ukrywam, że mam kilka pomysłów i w przyszłości będę chciał spróbować je zrealizować, chodź nie mam zbyt dużego doświadczenia w po za spamowaniem w grupach, które nie dawały zadowalających efektów. W każdym bądź razie postaram się w najbliższym czasie nauczyć jak najwięcej ![]() Jak na razie zarabiam na blogu, własnych stronach promowanych po za FB. Efekty? Dniówki na poziomie 40 - 160 zł. Chodź zaznaczę, że nie pracuję codziennie. Nie zawsze mam czas, czy chęci. Na co dzień ciężka praca w akordzie, której na prawdę mam już dość ! Nie stawiam sobie celów co do zarobków tygodniowych czy miesięcznych. Chciałbym być szczęśliwym człowiekiem, niezależnym finansowo od pracy na etacie ![]() Dzisiejsza dniówka ![]() ![]() RE: SubSMS----> Koniec z etatem? - xOceanFirex - 01-08-2016 13:06 Nie rozumiem ludzi który już coś zarabiają i dalej nie mają motywacji do rozwijania się. Rozumiem ludzi którzy zaczynają od 0 i nie widzą pieniążków. Wytrwałości i zaangażowania zatem życzę. RE: SubSMS----> Koniec z etatem? - notentego - 01-08-2016 13:30 Nie zarabiasz na spamie - obserwuję dziennik ![]() RE: SubSMS----> Koniec z etatem? - mahuzz - 01-08-2016 13:39 Powodzenia, ambitnie! RE: SubSMS----> Koniec z etatem? - stalowyzolnierz - 01-08-2016 13:49 Powodzenia RE: SubSMS----> Koniec z etatem? - Noozer - 01-08-2016 15:17 Powodzenia ![]() RE: SubSMS----> Koniec z etatem? - Majka - 01-08-2016 17:21 @[KerPwn] Twój przyjaciel wrócił i postanowił oddać Ci pieniądze! Przecież teraz zarabia ![]() http://zarabiam.com/Temat-Oszust-eisxd-121075?highlight=eisxd eisxd lub @[sddr1000] co powiesz na ten temat? Tylko nie mów, że to nie Ty ![]() RE: SubSMS----> Koniec z etatem? - mikuss - 01-08-2016 17:35 @[KerPwn] Kolega chyba wrócił by pieniążki oddać a teraz bardzo dobrze zarabia jak widać ![]() SubSMS----> Koniec z etatem? - Majka - 02-08-2016 19:06 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |