Poradnik Rejestracja niekończoności kont na jednym emailu! - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Rejestracja niekończoności kont na jednym emailu! (/Temat-Rejestracja-niekonczonosci-kont-na-jednym-emailu-136349) |
Rejestracja niekończoności kont na jednym emailu! - danto - 29-07-2016 17:51 Siemaneczko, mam dla Was sposób dzięki któremu utworzycie nieskończoność kont na jednym adresie e-mail! Sposób testowałem tylko na skrzynce Gmail, nie wiem jak jest na innych. Trafiają się serwisy który mają ten sposób zablokowany np. hostinger! A więc jak zrobić ten nieskończony email? To jest bardzo proste wystarczy do adresu do pisać +1/+2+3 itd... Oto przykłady: [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] ITD... RE: Rejestracja niekończoności kont na jednym emailu! - asia71830 - 29-07-2016 18:17 Ale o co Ci chodzi? O tworzenie aliasów? Czy o dopisywaniu przed @ +numerek w rejestracji? Wtedy Gmail automatycznie z nazwa+numerek@ przekierowuje na nazwa@? Bo nie do końca rozumiem. RE: Rejestracja niekończoności kont na jednym emailu! - twardy - 29-07-2016 18:24 (29-07-2016 18:17)asia71830 napisał(a): automatycznie z nazwa+numerek@ przekierowuje na nazwa@? Bo nie do końca rozumiem. Tak, to samo z sama kropka - [email protected], mail wyslany na taki adres dojdzie na [email protected] Sposob ten dziala chyba tylko na gmailu. RE: Rejestracja niekończoności kont na jednym emailu! - Bartezx1997 - 29-07-2016 18:27 Działa, ale nie wszędzie. Lepszym pomysłem jest własna domena + alias |