Sprzedaj skiny w cs go za prawdziwe pieniądze ! Opskins.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Sprzedaj skiny w cs go za prawdziwe pieniądze ! Opskins.com (/Temat-Sprzedaj-skiny-w-cs-go-za-prawdziwe-pieniadze-Opskins-com-136332) |
Sprzedaj skiny w cs go za prawdziwe pieniądze ! Opskins.com - Hubcio9 - 29-07-2016 12:10 Witam, nie wiem czy było ale mi sie wydaje ze nie było tej strony! Chciałbym Wam przedstawić stronę w której możemy sprzedać nasze skiny w cs go w zamian za realne pieniądze czyli wypłaty na paypal ! Wypłaty są realizowane od 5$ Są też inne gry które pokazuje w załączniku Jeśli pomogłem daj reputa nie bądź żyd KLIK RE: Sprzedaj skiny w cs go za prawdziwe pieniądze ! Opskins.com - krinesplo85 - 09-08-2016 14:01 Dostajemy wypłaty od opskins.com czy obcych użytkowników paypal (kupców)? RE: Sprzedaj skiny w cs go za prawdziwe pieniądze ! Opskins.com - adi_hq - 10-08-2016 11:41 (09-08-2016 14:01)krinesplo85 napisał(a): Dostajemy wypłaty od opskins.com czy obcych użytkowników paypal (kupców)?Raczej od opskins. Użytkownik wpłaca dana kwotę do portfela opskins i za to kupuje. RE: Sprzedaj skiny w cs go za prawdziwe pieniądze ! Opskins.com - Z3TWU - 10-08-2016 16:19 stara strona od dawna znana więc temat bez sensu RE: Sprzedaj skiny w cs go za prawdziwe pieniądze ! Opskins.com - krruma - 17-08-2016 18:20 Jak ktoś by się pytał: Tak sprawdzona strona i wypłaca Sprzedaj skiny w cs go za prawdziwe pieniądze ! Opskins.com - Hybrid1990 - 31-05-2021 08:16 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |