![]() |
[SPRZEDAM] Biznesik z Social Media - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [SPRZEDAM] Biznesik z Social Media (/Temat-SPRZEDAM-Biznesik-z-Social-Media-136324) |
[SPRZEDAM] Biznesik z Social Media - lolek95 - 29-07-2016 08:40 1.Nazwa przedmiotu : FarmaLike.pl 2.Opis przedmiotu : Strona która działa partnersko z zarabiam.com, nigdzie nie promowana, zarobki głównie od użytkowników zc.com. Ale nie sprzedaje samej strony. Sprzedam również kontakt skąd skupuje wszystkie dobra społecznościowe po niskich cenach (nie jest to seoclerk!). Hosting w mintshost - nie sprzedaje, ponieważ znajduje się na nim jeszcze kilka innych moich stron (hosting 9PLN m-c). Domena: oczywiście w cenie Wszystko stoi na woocommerce. Bannery robione na zamówienie. ![]() Czemu sprzedaję? Skończyłem zajmować się social media z powodu braku czasu. Myślę że ktoś na tym jeszcze zarobi. Dodatkowo Twoje ceny będą konkurencyjne na Allegro! 3.Zdjęcia : 4.Kontakt : PM 5.Cena : 399 PLN 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Przelew bankowy RE: [SPRZEDAM] Biznesik z Social Media - xrowinsku - 29-07-2016 12:17 Wyślij mi na [email protected] zarobki i statystyki RE: [SPRZEDAM] Biznesik z Social Media - lolek95 - 29-07-2016 19:43 @[xrowinsku] wolałbym takich wrażliwych danych nie udostępniać. Oraz najczęściej gdy użytkownik kupował dużą paczkę powyżej 50PLN omijaliśmy PP ze strony aby obyło się bez prowizji (wtedy rabat dla klienta). ![]() Dodam że strona nie była łączona z Allegro! Co pewnie wielu powie że to niedobrze, że dużo przez to straciłem - ale nie akceptuje polityki Allegro i nigdy jej nie zaakceptuje. Także dla mnie Allegro nie istnieje ![]() [SPRZEDAM] Biznesik z Social Media - yazir - 25-09-2016 12:22 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |