Strony z numerami telefonów np. do weryfikacji - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357) +--- Wątek: Strony z numerami telefonów np. do weryfikacji (/Temat-Strony-z-numerami-telefonow-np-do-weryfikacji-136260) |
Strony z numerami telefonów np. do weryfikacji - WuJeKuBa - 27-07-2016 21:02 Witam serdecznie! Znacie może jakieś dobre strony, gdzie po założeniu konta dostajemy jakieś numery telefonów i możemy np. weryfikować konta YouTube, czy Facebook? Ponieważ jak wiadomo wchodzi ta ustawa, czy już weszła (nie wiem) o tym, że trzeba mieć SIM zarejestrowany. Jak coś mogą być płatne, ale najważniejsze, aby były +48 , czyli polskie, pozdrawiam! RE: Strony z numerami telefonów np. do weryfikacji - taniu - 30-07-2016 11:09 Też chciałbym wiedzieć. Słyszałem, że jest jakaś aplikacja na androida z numerami telefonów, ale nic takiego nie znalazłem. RE: Strony z numerami telefonów np. do weryfikacji - DzejkobPL - 30-07-2016 11:14 (30-07-2016 11:09)taniu napisał(a): Też chciałbym wiedzieć. Słyszałem, że jest jakaś aplikacja na androida z numerami telefonów, ale nic takiego nie znalazłem. Chodzi zapewne o NextPlus/TextPlus. |