Ma któś konto w Alior Banku lub T-mobile Usługi Bankowe ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Ma któś konto w Alior Banku lub T-mobile Usługi Bankowe ? (/Temat-Ma-ktos-konto-w-Alior-Banku-lub-T-mobile-Uslugi-Bankowe-136238) |
Ma któś konto w Alior Banku lub T-mobile Usługi Bankowe ? - ZBIGNIEW27686 - 27-07-2016 12:38 Jak wyżej. RE: Ma któś konto w Alior Banku lub T-mobile Usługi Bankowe ? - Krissu - 27-07-2016 12:50 Co potrzeba? RE: Ma któś konto w Alior Banku lub T-mobile Usługi Bankowe ? - maniek250 - 27-07-2016 12:51 Słupa szuka RE: Ma któś konto w Alior Banku lub T-mobile Usługi Bankowe ? - Krissu - 27-07-2016 12:53 Spoko loko :> RE: Ma któś konto w Alior Banku lub T-mobile Usługi Bankowe ? - Vasaki - 27-07-2016 12:56 Prosze o podanie swoich danych i przelania 1 gr w celu weryfikacji konta ... Serio 0.0? RE: Ma któś konto w Alior Banku lub T-mobile Usługi Bankowe ? - Krissu - 27-07-2016 13:00 @[vasaki] Jeszcze ja mam weryfikować? Swoją drogą, pamiętam, jak sam byłem wmieszany w podobną zagrywkę - tak, człowiek młody to i głupi.. '5zł ekspresem wyślij szybko pls' - no i wysłałem wtedy. Jak się okazało, wtedy mnie wzięli jako oszusta, a tamtem miał wyzysk ponad 1500zł.. Suma sumarum wszystko skończyło się tak, jak powinno RE: Ma któś konto w Alior Banku lub T-mobile Usługi Bankowe ? - ZBIGNIEW27686 - 27-07-2016 13:15 Nie nie szukam słupa w T - mobile Usługi Bankowe zablokowali mi rachunek i proszą o weryfikację konta poprzez przelew z innego rachunku bankowego na kwotę obojętną tak się składa że mam konto w Aliorze Banku ale było dawno nie używane i saldo jest zerowe z Aliora bym przelał do T-mobile i było by po problemie. Tylko potrzebuję 1 gr. na koncie Alior Banku. Zresztą osoba która mi pomoże będzie znała moje dane osobowe. RE: Ma któś konto w Alior Banku lub T-mobile Usługi Bankowe ? - Krissu - 27-07-2016 13:18 Kolego.. Zadzwoń na infolinię do AliorBanku albo po prostu podejdź do najbliższego salonu. Nie szukaj tutaj jelenia, śmierdzi to conajmniej na kilometr. RE: Ma któś konto w Alior Banku lub T-mobile Usługi Bankowe ? - Klin - 27-07-2016 13:20 Weryfikacja konta poprzez przelew z innego rachunku? Jakieś jaja.... Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |