ForBet 20ZŁ BEZ DEPOZYTU !! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: ForBet 20ZŁ BEZ DEPOZYTU !! (/Temat-ForBet-20ZL-BEZ-DEPOZYTU-136222) |
ForBet 20ZŁ BEZ DEPOZYTU !! - tumosbet - 26-07-2016 22:57 Specjalnie na swoją premierę strona iForBET.pl przygotowała wjątkowy bonus powitalny dla nowych graczy. I nie jest Ci do tego potrzebny żaden kod promocyjny – Forbet póki co daje bonus za darmo bez rejestracji każdemu. Jak to działa? Naprawdę bardzo prosto – wystarczy spełnić kilka podstawowych kroków. 1. Załóż nowe konto a stronie bukmachera ForBET. To nic nie kosztuje. 2. Sprawdź swoje konto bonusowe. Powinieneś być w stanie znaleźć tam bonus w wysokości 20 zł. To bonus na zakłady bez depozytu. Rejestracja : https://www.iforbet.pl/zaklady-bukmacherskie Cytat:Mini Regulamin do wypłaty :**RADA** Aby grać za bonus musisz u góry przy saldzie nacisnąć na ten bonus by zielona kreska była na bonusie, wtedy można grać za bonus (jak na zdjęciu) LICZĘ NA REPUTA ! Miłej zabawy ! @edit cały regulamin Cytat:Promocja powitalna na START – 20 PLN darmowy zakład.Pozdrawiam RE: ForBet 20ZŁ BEZ DEPOZYTU !! - Raafxhusky - 26-07-2016 23:04 Warunki wykorzystania bonusu Cytat:Krok 1: Upewnij się, że dostałeś bonus. 20 zł za darmo powinno się pojawić na Twoim koncie tuż po rejestracji. Będzie dostępny przez pierwszych 30 dni, więc masz chwilę, żeby go wykorzystać. ##Edit. Po lekkim przestudiowaniu regulaminu nie polecałbym gry u nich tak samo jak na bah. #pdk RE: ForBet 20ZŁ BEZ DEPOZYTU !! - tumosbet - 26-07-2016 23:50 @Raafxhusky, dlaczego? masz 20zł za darmo, jeśli obrócisz te 20zł fartem to masz dobry hajsik Jeśli nie trudno, nic Ciebie to nie kosztowało heh @Edit : @Raafxhusky, te warunki wziąłeś z innej strony niż z głównej, a tam jest napisane wszystko po "swojemu" RE: ForBet 20ZŁ BEZ DEPOZYTU !! - adamsonm - 27-07-2016 18:57 Polecam buka, zagrałem ostatnio w 1 dzień 3 meczyki 1 kurs 2.00 za 20, wygrana 40 2 kurs 2.00 za 40, wygrana 80 3 kurs 2.10 za 20, wygrana 42 Wypłaciłem 82 zł, 20 zostawiłem na grę. Wypłata była następnego dnia, bez weryfikacji (oprócz tej początkowej po wysłaniu skanów dowodu przy zakładaniu konta). RE: ForBet 20ZŁ BEZ DEPOZYTU !! - Toxyn - 27-07-2016 23:20 Trzeba obstawiać całe 20, czy można mniejsze sumy? RE: ForBet 20ZŁ BEZ DEPOZYTU !! - Lukasz5555 - 27-07-2016 23:29 Jakie zakłady ma ten bukmacher? RE: ForBet 20ZŁ BEZ DEPOZYTU !! - poczmail - 28-07-2016 01:17 (27-07-2016 23:20)Toxyn napisał(a): Trzeba obstawiać całe 20, czy można mniejsze sumy? Można mniejsze, ponadto w zakładce 'Moje konto' masz napisany postęp bonusu, tj. ile obrócone, a ile jeszcze pozostało by móc wypłacić środki. RE: ForBet 20ZŁ BEZ DEPOZYTU !! - Malej - 28-07-2016 14:32 Czy moge podać inne konto bankowe nie będąc jego włascicielem ale na to samo nazwisko? weryfikują to? RE: ForBet 20ZŁ BEZ DEPOZYTU !! - poczmail - 28-07-2016 15:14 Przy rejestracji masz weryfikację - musisz załączyć skany obu stron dowodu osobistego/paszportu z widocznym imieniem, nazwiskiem, numerem PESEL i bodajże datą ważności dokumentu - resztę danych (w tym zdjęcie) możesz zasłonić. Co do sprawdzania poprawności danych, myślę, że jak każdy bukmacher wnikliwie to sprawdzają i przy jakichś niezgodnościach nie dokonają wypłaty środków bez dodatkowej, gruntownej weryfikacji. Widzę, że coraz więcej pytań pojawia się na temat bukmachera - polecam przed rejestracją lekturę - szczegółowy opis forBET. RE: ForBet 20ZŁ BEZ DEPOZYTU !! - adamsonm - 28-07-2016 18:42 Jak sprawdzą do kogo należy konto bankowe skoro nie ma depozytu? Myślę że numer konta może być na kogokolwiek Edit: przy mojej wypłacie nie było żadnej dodatkowej weryfikacji rachunku bankowego, tylko skany dowodu z procesu rejestracji |