Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Bindy pod skypa? :) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Bindy pod skypa? :) (/Temat-Bindy-pod-skypa-136216)

Bindy pod skypa? :) - Czaq - 26-07-2016 21:07

Cześć! Chciałbym wraz z kolegą podzwonić po znajomych poprzez skype i wkręcić pare osób dzięki wyciętym kawałkom nagrań z gier, filmów Smile
Czy ktoś może wie jak się za to zabrać? Oprócz wiedzy jak to działa nie mam pojęcia czego użyć i jakiego programu? Podrzuci ktoś trochę swojej wiedzy? Smile Cool

RE: Bindy pod skypa? :) - Ascoran - 26-07-2016 21:11

Wycinasz dane teksty w dowolnym programie do obróbki audio / video i zwyczajnie odtwarzasz je podczas rozmowy

RE: Bindy pod skypa? :) - bananmma - 27-07-2016 06:41

Podejrzewam, że chodzi tu o jakiś program do bindowania. Jest taki youtuber, który pod wieloma przyciskami klawiatury ma bindy bo jesli ma byc duzo tych tekstow to klawiatura musi byc zbindowana. Tak mi sie wydaje. Ten youtuber tez dzwoni przez skype ale czy po prostu puszcza dzwieki czy uzywa programu to tego nie wiem.

RE: Bindy pod skypa? :) - Czaq - 27-07-2016 07:03

Dokładnie! Puszczenie przez głośniki nic nie da bo głos będzie zbyt słaby. Ma ktoś jakiś pomysł?

RE: Bindy pod skypa? :) - Czaq - 28-07-2016 11:44

Nikt nie ma żadnego pomysłu?

RE: Bindy pod skypa? :) - mahuzz - 28-07-2016 13:40

Poczytaj o stereo mix Smile