Strona freebiejeebies.pl + 2 domeny + serwer! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Strona freebiejeebies.pl + 2 domeny + serwer! (/Temat-Strona-freebiejeebies-pl-2-domeny-serwer-13619) |
Strona freebiejeebies.pl + 2 domeny + serwer! - Podgor - 16-09-2010 14:41 Witam, dziś nietypowa propozycja a mianowicie "pod młotek" idzie polska strona poświęcona brytyjskiemu serwisowi freebiejeebies, której jestem właścicielem i która może przynieść zyski liczone w tysiącach złotych. Na wstępie nieco o freebiejeebies jakby ktoś nie kojarzył serwisu: http://www.zarabiam.com/forumdisplay.php?fid=110
Stronę która idzie na sprzedaż można odwiedzić pod adresem: Jak widać jest to portal na bazie php-fusion, umożliwiający rejestrację użytkowników, dodawanie newsów, podstron czy tez rożnych modyfikacji. Odkąd ją założyłem zarobiłem niecałe 2000 zł [większość dowodów zamieszczona jest w newsach]. Pieniędzy wyciągnąć można o wiele więcej, trzeba tylko mieć chęci i czas, mi niestety brakuje tego drugiego. W skład sprzedawanego serwisu wchodzą prawa autorskie do grafik na stronie i własnoręcznie pisanych tekstów. Dodatkowo dodaję:
Nieużywaną freebie.com.pl ważną do 24.04.2011 na której można utworzyć np. forum czy co ktoś sobie zażyczy.
Zainteresowani mogą w temacie wyrazić chęć zakupu, zadać pytanie lub po prostu wypowiedzieć się. Kontakt: mail: [email protected] GG: 673817 Poproszę tylko o poważne oferty, po zebraniu odpowiedniej ilości chętnych z tego oraz innych for, strona zostanie sprzedana w drodze licytacji poprzez serwis allegro.pl RE: Strona freebiejeebies.pl + 2 domeny + serwer! - Podgor - 19-09-2010 11:14 Póki co 3 osoby zadeklarowały chęć kupna, ale jeszcze poczekamy trochę RE: Strona freebiejeebies.pl + 2 domeny + serwer! - InTeR - 21-09-2010 10:11 Może jakaś cena? RE: Strona freebiejeebies.pl + 2 domeny + serwer! - Podgor - 21-09-2010 13:57 Zapewne kilkaset złotych, chyba, że do aukcji włączy się ktoś spoza osób które się zadeklarowały. RE: Strona freebiejeebies.pl + 2 domeny + serwer! - Podgor - 29-09-2010 19:29 Nadal aktualne, na dniach pewnie wystawię aukcję. RE: Strona freebiejeebies.pl + 2 domeny + serwer! - Podgor - 13-10-2010 20:35 Aukcja już jest, oto link: http://allegro.pl/show_item.php?item=1273714050 RE: Strona freebiejeebies.pl + 2 domeny + serwer! - Podgor - 17-10-2010 14:10 Aukcja trwa do środy, zapraszam do licytowania. RE: Strona freebiejeebies.pl + 2 domeny + serwer! - Podgor - 20-10-2010 17:55 O 21.35 koniec aukcji Strona freebiejeebies.pl + 2 domeny + serwer! - Roben - 30-07-2012 11:19 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |