[BAZA NUMERÓW ] 17MLN numerów komórkowych /stacjonarnych - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [BAZA NUMERÓW ] 17MLN numerów komórkowych /stacjonarnych (/Temat-BAZA-NUMEROW-17MLN-numerow-komorkowych-stacjonarnych-136186) |
[BAZA NUMERÓW ] 17MLN numerów komórkowych /stacjonarnych - oskar063 - 26-07-2016 04:22 1.Nazwa przedmiotu :baza numerów komórkowych /stacjonarnych 2.Opis przedmiotu : na sprzedaż 17mln numerów podzielonych na województwa /powiaty/miasta. Aktywność ok 80% numerów. W każdym polu imię nazwisko miejscowość kod pocztowy (czasem i adres) 3.Zdjęcia : brak 4.Kontakt : najlepiej pw 5.Cena : 20gr/nr ewentualnie przy większej ilości cena do negocjacji 6.Sposób zapłaty za przedmiot : przelew [BAZA NUMERÓW ] 17MLN numerów komórkowych /stacjonarnych - jamnik - 26-07-2016 07:39 Wiesz, że jeden kontrolowany zakup i chłopie leżysz i jesteś w takiej dupie, że się nie pozbierasz za szybko? Nie wydaje mi się żebyś posiadał prawa do tej bazy, a o zgodzie na przetwarzanie tych numerów nie wspomnę. Na moje oko to baza Netii, która lata po Internecie, a Ty znalazłeś swojego rodzaju Gold Niche Ta sprawa jest zbyt gruba żeby można było takie dane rozpowszechniać na większą skalę. Gwarantuję, że nie pojedziesz na tym wózku za daleko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: [BAZA NUMERÓW ] 17MLN numerów komórkowych /stacjonarnych - aero2 - 26-07-2016 08:16 @[jamnik] Dobrze mówisz do takich rzeczy to Bitcoinem się leci no chyba że ma kartę prepaid na słupa. Drugi zegarki łudząco podobne do adidas sprzedaje i się nie boi legalnie przelewem kasę odbiera. RE: [BAZA NUMERÓW ] 17MLN numerów komórkowych /stacjonarnych - oskar063 - 26-07-2016 11:47 Baza została zakupiona przez szefa mojego kolegi który pracuje jako telemarketer. Nie jest to baza znaleziona w internecie. Aero nie rozumiem - jak bitcoinem? RE: [BAZA NUMERÓW ] 17MLN numerów komórkowych /stacjonarnych - Klin - 26-07-2016 15:18 (26-07-2016 11:47)oskar063 napisał(a): Baza została zakupiona przez szefa mojego kolegi który pracuje jako telemarketer. Nie jest to baza znaleziona w internecie. A Ty w jaki sposób pozyskales tę bazę? Masz prawo do jej odsprzedaży? RE: [BAZA NUMERÓW ] 17MLN numerów komórkowych /stacjonarnych - trybulski - 21-09-2016 12:43 Na forum jest nawet temat, ze skryptem do zbierania numerów z olx Ciekawe ile ma numerów w swojej bazie OLX [BAZA NUMERÓW ] 17MLN numerów komórkowych /stacjonarnych - surfer0700 - 19-11-2016 16:14 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |