45 złoty za założenie darmowego konta w bank smart - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: 45 złoty za założenie darmowego konta w bank smart (/Temat-45-zloty-za-zalozenie-darmowego-konta-w-bank-smart-136074) |
45 złoty za założenie darmowego konta w bank smart - roberty265 - 23-07-2016 06:49 bank smart wprowadził program partnerski dzięki któremu jak ktoś założy konto bankowe z polecanego przeze mnie linku, dostanę za to 85 PLN a 45 złoty z tego odpalam tobie. Konto i karta jest za darmo. Daj znać na PW że jestes zainteresowany ja wysyłam tobie link rejestrujesz się i spełniac warunki poniżej. Smart Konto Zalogowanie przez Klienta do internetowego serwisu transakcyjnego, lub aplikacji mobilnej Aktywacja karty płatniczej do rachunku - w terminie 60 dni od dnia otwarcia konta wynagrodzenie od razu wysyłam jak dojdzie mi na konto Wszystkie zgromadzone środki finansowe sumowane są na Koncie Partnera do ostatniego dnia każdego miesiąca i rozliczane do 20 dnia roboczego następnego miesiąca, gdy Partner zgromadzi na koncie co najmniej 50 zł brutto. W przypadku zgromadzenia mniejszej kwoty zostaje ona przeniesiona na następny miesiąc rozliczeniowy. Rozliczenie jest zbiorem wszystkich zdobytych wynagrodzeń transakcji potwierdzonych w danym okresie rozliczeniowym i prezentowane jest Partnerowi w formie elektronicznej za pośrednictwem Konta Partnera. Rozliczenie jest jedyną podstawą do wypłaty wynagrodzenia. czyli kto zdąży do konca lipca to do 20 sierpnia wypłacam. RE: 45 złoty za założenie darmowego konta w bank smart - trybulski - 23-07-2016 08:36 Jakie są wymagania do spełnienia, abyś otrzymał to 85? Żebyś Ty otrzymał to 85 zł to: muszę wykonać jakąś płatność kartą ? zlecić przekazywanie wynagrodzenie na konto? Czy jedynym wymogiem jest to, abym aktywował kartę płatniczą? RE: 45 złoty za założenie darmowego konta w bank smart - roberty265 - 23-07-2016 08:46 (23-07-2016 08:36)trybulski napisał(a): Jakie są wymagania do spełnienia, abyś otrzymał to 85? tylko zalogowanie sie do konta. i aktywacja karty.u RE: 45 złoty za założenie darmowego konta w bank smart - roberty265 - 27-08-2016 12:38 prosże dac temat do kosza RE: 45 złoty za założenie darmowego konta w bank smart - jaczaq - 04-10-2016 20:39 Nie zawracajcie sobie tym głowy - założyłem konto bankowe z jego polecenia, jednak po wykonaniu wszystkich kroków kontakt z nim się urywa (zwyczajnie nie odpowiada). RE: 45 złoty za założenie darmowego konta w bank smart - adis663 - 04-10-2016 21:31 ja rownież nie polecam!! 45 złoty za założenie darmowego konta w bank smart - yazir - 13-10-2016 18:30 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |