Wielka wysyłka gadżetów! Drugie urodziny MyLead! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: MyLead (/Forum-MyLead-397) +---- Wątek: Wielka wysyłka gadżetów! Drugie urodziny MyLead! (/Temat-Wielka-wysylka-gadzetow-Drugie-urodziny-MyLead-135986) Strony: 1 2 |
Wielka wysyłka gadżetów! Drugie urodziny MyLead! - Wojo-MyLead - 21-07-2016 10:47 Witajcie,
w tym miesiącu serwis obchodzi swoje drugie urodziny! Z tej okazji postanowiliśmy obdarować prezentami naszych użytkowników! Rozdajemy: *Koszulki *Pendrive *Kubki *Wlepy Do wielu z Was została wysłana wiadomość o potwierdzenie adresu do wysyłki i podaniu rozmiaru koszulki. Dlatego prosiłbym Was o sprawdzenie swojej skrzynki w serwisie MyLead. KONKURS ZAKOŃCZONY, ALE...
SZYKUJEMY DLA CIEBIE JESZCZE WIĘKSZE NIESPODZIANKI! OBSERWUJ NAS! RE: Wielka wysyłka gadżetów! Drugie urodziny MyLead! - DzejkobPL - 21-07-2016 12:28 Hmm mam u Was zdobytego 1 leada, jeszcze chyba w tej starej wersji. Dostane gadzecik? RE: Wielka wysyłka gadżetów! Drugie urodziny MyLead! - knurr - 21-07-2016 12:46 pewnie maja dwie koszulki i jeden pendrive heh nie wierze wten konkurs w takiej postaci RE: Wielka wysyłka gadżetów! Drugie urodziny MyLead! - Kryspin - 21-07-2016 13:11 (21-07-2016 12:46)knurr napisał(a): pewnie maja dwie koszulki i jeden pendrive heh nie wierze wten konkurs w takiej postaci nie masz gdzie nabijać postów? TO NIE JEST KONKURS i napisali wyraźnie DO WIELU Z WAS ZOSTAŁA WYSŁANA WIADOMOŚĆ więc jasne ten kto ma wiadomość to coś dostanie RE: Wielka wysyłka gadżetów! Drugie urodziny MyLead! - Pinkny - 21-07-2016 13:29 Nie dostałem xD RE: Wielka wysyłka gadżetów! Drugie urodziny MyLead! - Wojo-MyLead - 21-07-2016 13:40 (21-07-2016 13:11)Kryspin napisał(a):(21-07-2016 12:46)knurr napisał(a): pewnie maja dwie koszulki i jeden pendrive heh nie wierze wten konkurs w takiej postaci Rozesłaliśmy wiadomości do ponad 50 osób z zapytaniem o rozmiar koszulki. Jeśli osoby się nie zgłoszą w najbliższym czasie, wybierzemy innych użytkowników. Dodatkowo nie chcemy aby jakiś użytkownik czuł się pokrzywdzony lub pominięty - dlatego jeśli ktoś uważa że powinien dostać gadżet, a nie dostał wiadomości - niech napisze do mnie wiadomość z uzasadnieniem czemu powinien dostać prezent! Przypominam że wiadomości wysyłałem poprzez Panel Mylead, nie przez forum zarabiam.com RE: Wielka wysyłka gadżetów! Drugie urodziny MyLead! - patryk0407 - 21-07-2016 15:53 Wiadomość doszła! Dzięki RE: Wielka wysyłka gadżetów! Drugie urodziny MyLead! - Urias - 22-07-2016 09:58 Panowie a gdzie coś dla mnie Ja tak sie staram RE: Wielka wysyłka gadżetów! Drugie urodziny MyLead! - Majka - 22-07-2016 10:25 Ja to po znajomości na coś liczę RE: Wielka wysyłka gadżetów! Drugie urodziny MyLead! - Wojo-MyLead - 22-07-2016 10:59 @[Majka] Prosiłbym o dane do wysyłki na PW, coś się znajdzie dla Ciebie @[Urias] Wyślij mi swój nick z serwisu MyLead na PW |