![]() |
Facebook Fanpage - zmiana admina - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Facebook Fanpage - zmiana admina (/Temat-Facebook-Fanpage-zmiana-admina-135949) |
Facebook Fanpage - zmiana admina - radek0389 - 19-07-2016 19:51 Witajcie, mam fanpage, którego chciałem sprzedać. Dodaję nowego admina, potem on ma mnie usunąć, a wychodzi błąd, że ze względów bezpieczeństwa usunięcie admina jest nie możliwe. Jak to zrobić żebym ja dalej adminem nie był? RE: Facebook Fanpage - zmiana admina - iPlusOfficial - 19-07-2016 19:53 Napisz do supportu lub usuń konto. Na logikę, gdy usuniesz konto, stronę przejmuje 2-gi admin, ale Facebook może mieć inną logikę. RE: Facebook Fanpage - zmiana admina - kaczor89 - 19-07-2016 19:55 Dawno nie bawiłem się na fanpagach, ale jeszcze jakiś czas temu było tak, że nowy admin mógł usunąć starego po upływie 7 dni. Natomiast można samemu siebie usunąć z roli admina klikając krzyżyk i po prostu wpisując hasło. Czy coś się zmieniło to nie wiem, musisz sprawdzić. ![]() RE: Facebook Fanpage - zmiana admina - radek0389 - 19-07-2016 20:05 Nie no konta nie chcę kasować. Właśnie o to chodzi, że ani nowy admin nie może mnie skasować ani ja sam siebie nie mogę skasować, trochę to dziwne ![]() Jak ktoś ma rozwiązanie mojego problemu, to nawet mogę za nie zapłacić, jak co zapraszam na PW. RE: Facebook Fanpage - zmiana admina - Wojtek574 - 19-07-2016 21:49 Może dodaj go na admina pozniej nich on zmieni twoją rangę na redaktora i usunie moze pomoże |