![]() |
Strona w tematyce Pokemonów POMYSŁY - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281) +--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202) +--- Wątek: Strona w tematyce Pokemonów POMYSŁY (/Temat-Strona-w-tematyce-Pokemonow-POMYSLY-135944) |
Strona w tematyce Pokemonów POMYSŁY - Peteszn - 19-07-2016 16:52 Siema, chciałbym dostać od Was jakąś cenną poradę. Kupiłem parę dni temu 3 domeny, sprawdzałem różne frazy odnośnie pokemonów w ostatnich dniach ( chyba każdy wie jakie boom było na to ) i sporo osób szukało w google "pokemon+gra","pokemon android" itp itd. Udało mi się ustrzelić http://www.pokemongra.pl i dwie domeny teamów - teamred.pl i teamyellow.pl No i co teraz? Jakie macie pomysły, żeby zarobić na tych stronach? O pokemongra.pl myslalem zeby zrobic poradnik jak zainstalowac na telefon Pokemon Go plus jakieś tam pierdoły i obstawić reklamami bo może byc spory ruch. Z teamred i teamyellow jestem na etapie dogadywania sie z grupami na fejsie, moze ktos bedzie chciał stworzyc ogolnopolska strone danego teamu. Czekam na Wasze pomysły, badź chętnych do wejścia w jakiś ciekawy układ ![]() RE: Strona w tematyce Pokemonów POMYSŁY - WuJeKuBa - 20-07-2016 21:05 MyLead, Lead.Network, Firesub, Leadmore, Treepay, Subkiller mają program z Pokemon GO jak coś, więc mógłbyś wypróbować ![]() RE: Strona w tematyce Pokemonów POMYSŁY - xOceanFirex - 08-08-2016 23:14 On pytał raczej o content nie o monetyzacje. RE: Strona w tematyce Pokemonów POMYSŁY - rachman - 10-08-2016 02:20 Jakby ktoś miał dobry content to na byle jakiej domenie by wyżej był od niego ![]() ![]() Myślę że forum można postawić, albo poradniki jakieś rzucić, coś co przyciągnie takich co grają... może galeria upolowanych pokemonów? Niech wrzucają screeny, podejrzewam że lubią się podniecać na nie patrząc a co dopiero jak będą mogli pokazać innym na specjalnej stronie a nie tylko na fejsie ![]() RE: Strona w tematyce Pokemonów POMYSŁY - Fastlead.pl - 24-08-2016 09:35 @kubaszekr Również posiadamy w swojej ofercie program odnośnie PokemonGo. Zachęcamy do wypróbowania jej ![]() RE: Strona w tematyce Pokemonów POMYSŁY - Peteszn - 25-08-2016 13:46 Dzięki za porady. Trochę przegapiłem boom, ale może coś jeszcze uda się zarobić ![]() RE: Strona w tematyce Pokemonów POMYSŁY - themate0 - 25-08-2016 19:26 na moje pokemony juz sie wypalily, gra jest bez sensu, po ulicach mojego miasta zobaczyc kogos kto gra w pokemony to rzadkosc |