Prośba o wycenę - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Prośba o wycenę (/Temat-Prosba-o-wycene-135922) |
Prośba o wycenę - Suranel - 19-07-2016 10:03 Ostatnio wszedłem w posiadanie dwóch ciekawychdomen. Co o nich myślicie? Jakieś orientacyjne ceny? Cytat:grapokemon.pl Cytat:pokeinfo.pl Pozdrawiam! RE: Prośba o wycenę - Captain - 19-07-2016 10:58 Z tymi domenami to lipa straszna. Ja zainwestowałem swego czasu nieco grosza w domeny z dobrymi i prostymi słowami (czyli takie które powinny cieszyć się największym zainteresowaniem) i nikt żadnej z nich nie chce kupić, niezaleznie od ceny... nawet jak już dałem cenę niższa niż ta za które je kupiłem... RE: Prośba o wycenę - Suranel - 19-07-2016 11:05 Zawsze można postawić jakiś portal i ładnie go wypozycjonować - wtedy jest większe zainteresowanie kupnem domeny. RE: Prośba o wycenę - Suranel - 21-07-2016 08:23 Ktoś pokusi się o wycenę ? RE: Prośba o wycenę - Captain - 21-07-2016 09:52 Cena jakakolwiek. Patrząc po domenach u mnie to i tak ciężko będzie znaleźć kogoś kto da za taką domenę chociaż 5zł... Chyba, ze postawisz ten portal i wypozycjonujesz. Może to coś da. Prośba o wycenę - Vasaki - 17-02-2018 08:07 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |