![]() |
Plemiona zarabiamy na sprzedaży punktów pp - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Plemiona zarabiamy na sprzedaży punktów pp (/Temat-Plemiona-zarabiamy-na-sprzedazy-punktow-pp-135921) |
Plemiona zarabiamy na sprzedaży punktów pp - phenix1 - 19-07-2016 09:09 Plemiona to gra przeglądarkowa, na której możemy zarobić prawdziwe pieniądze. Nie są one może duże i trzeb wykazać się cierpliwością ale zawsze to dodatkowe parę złotych. Chodzi o punkty premium czyli PP za które w grze kupujemy różne funkcje. Jak na tym zarobić? Trzeba grać na światach z giełdą premium i tam sprzedawać surowce w grze za punkty premium. W ten sposób zaczynamy gromadzić nasz kapitał. W zależności od tego jak się rozwijamy i w jaki rejon mapy trafimy zyski pp będą większe lub mniejsze. Od kilku kilkunastu dziennie do ponad 1 tysiąca pp w jeden dzień (to mój rekord). Niestety są dwie sprawy zanim spieniężymy nasz pp odsprzedając je znajomym lub na różnych serwisach. Po pierwsze rozwój i zbieranie surowców na handel jest dość czasochłonne, po drugie nasze punkty pp musza prze-leżakować na naszym koncie 3 miesiące. Wtedy dopiero są odblokowane i możemy sprzedać i przelać je dowolnej osobie. Całość może nie byłaby opłacalna (szczególnie gra na kilku, kilkunastu światach) gdyby nie mały wspomagacz ![]() Dzięki temu zaczyna się opłacać nasz wysiłek. Kontakt na gg 3774534 Skrypt do farmienia film YT ![]() RE: Plemiona zarabiamy na sprzedaży punktów pp - ClassAxion - 19-07-2016 09:14 Skrypt jest twojego autorstwa? RE: Plemiona zarabiamy na sprzedaży punktów pp - phenix1 - 19-07-2016 09:18 (19-07-2016 09:14)ClassAxion napisał(a): Skrypt jest twojego autorstwa? Tak, to właściwie kilka skryptów uruchamianych w zależności od tego jak chcemy farmić. Tu filmik z działania tych skryptów Skrytp do farmienia film RE: Plemiona zarabiamy na sprzedaży punktów pp - Criss323 - 19-07-2016 11:47 Napisz jeszcze skrypt sprzedający surki po określonych kursach. Byłoby to bardzo przydatne. A jak radzisz sobie z zapchaną giełdą? RE: Plemiona zarabiamy na sprzedaży punktów pp - phenix1 - 19-07-2016 12:30 co do giełdy to niestety ale trzeba polować, jeśli jestem na miejscu to mam w kolejnym oknie odpalona giełdę i włączane autorefresch co 60 s Z sprzedażą surki na giełdzie jet problem na razie nie mam na to skutecznego rozwiązania RE: Plemiona zarabiamy na sprzedaży punktów pp - Criss323 - 19-07-2016 14:08 A może dałbyś rade napisać na to skrypt? Sprawdzałby aktualny kurs i sprzedawał surki jeśli były by dobre kursy? RE: Plemiona zarabiamy na sprzedaży punktów pp - phenix1 - 19-07-2016 14:15 gdyby to było takie łatwe to już by ktoś na to wpadł i napisał ![]() Co do kursu nie ma czegoś takiego jak dobry kurs jak nie sprzedasz od razu kiedy jest taka możliwość to za chwile rynek jest już zapchany RE: Plemiona zarabiamy na sprzedaży punktów pp - Criss323 - 19-07-2016 17:54 Dobre kursy są szczególnie na początku świata. Ja jak jeszcze na tym zarabiałem miałem nawet upatrzone godziny w których kursy były korzystniejsze. A ty do jakiego momentu grasz na jednym świecie? Nawet jak giełda się przepycha to dalej grasz czy zaczynasz od nowa? RE: Plemiona zarabiamy na sprzedaży punktów pp - phenix1 - 19-07-2016 18:01 Często jest tak, że w pewnym momencie giełda jest zapchana przez tydzień nawet dwa ale 1 na 3 przypadki później jeszcze przez jakiś czas można trafić fajne kursy. Później to już ciułanie drobnych, jeśli ma się czas to warto (gra na kilka światów) jeśli nie bardzo masz czas warto zacząć od nowa Plemiona zarabiamy na sprzedaży punktów pp - MaLiN - 19-07-2016 18:32 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |