Jakiś bug? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jakiś bug? (/Temat-Jakis-bug-1358) |
Jakiś bug? - al2000 - 01-02-2010 17:19 Witam, dzisiaj wszedłem na lockerz, zalogowałem się i dostałem 2 punkty. Po sekundzie wchodzę w Dailes, wpisuję odp. na dzisiejsze pytanie(odp. No). Piszę, że dostałem 2 PTZ, a wogóle ich nie zaliczyło. W sumie zaliczyło mi pierwsze 2 punkty, a drugie za pytanie już nie. Czy to jakiś bug, błąd? Już przyszło. Było opóźnienie. Sorry za zaśmiecanie działu. RE: Jakiś bug? - Magnus - 01-02-2010 19:07 Jeszcze nie w tym dziale ! ! ! RE: Jakiś bug? - Athemis - 01-02-2010 19:36 Cytat:Już przyszło. Było opóźnienie. Sorry za zaśmiecanie działu.Czy ktoś tu ma problemy ze wzrokiem? Nie spamuj bo napisał, ze pomyłka. Jakiś bug? - Killer - 11-03-2011 00:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |