Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Wybieram się do Uk - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Wybieram się do Uk (/Temat-Wybieram-sie-do-Uk-135727)

Wybieram się do Uk - pixel21 - 14-07-2016 09:56

Witam serdecznie. Za 4 dni lecę na 2 miesiace do UK. Mam tam mieć dostęp do wifi ale słabego. Chciałbym zakupić tam na miejscu jakiś starter albo po prostu pakiet internetu. Jade tam do pracy ale wiem że dużą część dnia spędza sie nudzać na telefonie dlatego piszę tutaj z prośbą jezeli ktoś mógłby doradzić mi jakiś duży pakietk internetu w miarę korzystnej cenie. Smile

RE: Wybieram się do Uk - PremAccHack - 14-07-2016 10:07

Chłopie w UK się chodzi wieczorami do baru a nie na internecie siedzi Big Grin Trzeba wypłatę przepic Big Grin

RE: Wybieram się do Uk - pixel21 - 14-07-2016 10:54

(14-07-2016 10:07)PremAccHack napisał(a):  Chłopie w UK się chodzi wieczorami do baru a nie na internecie siedzi Big Grin Trzeba wypłatę przepic Big Grin

Chyba że ma sie 19 lat, dziewczynę i wybiera sie na studia xd

RE: Wybieram się do Uk - sheko12 - 14-07-2016 11:00

do pracy do UK, o rany, ja zawsze się broniłem przed wyjazdem za granicę w celach zarobkowych, miałem propozycje wyjazdu do Holandii przez mojego kierownika w pracy i nie skorzystałem, też do UK mialem okazje.

Jakoś nie chce, kombinuj Tu, po co chcesz opuszczać kraj ^_^ nie bądź tchórz : )

Im zależy, abyś wyjechał i nie był zaradny w Polsce Tongue

RE: Wybieram się do Uk - pixel21 - 14-07-2016 11:11

(14-07-2016 11:00)sheko12 napisał(a):  do pracy do UK, o rany, ja zawsze się broniłem przed wyjazdem za granicę w celach zarobkowych, miałem propozycje wyjazdu do Holandii przez mojego kierownika w pracy i nie skorzystałem, też do UK mialem okazje.

Jakoś nie chce, kombinuj Tu, po co chcesz opuszczać kraj ^_^ nie bądź tchórz : )

Im zależy, abyś wyjechał i nie był zaradny w Polsce Tongue

Jade na 2 miesiące dorobić bo zaczynam w Rzeszowie studia za 2 miesiące i muszę mieć na opłaty. Jeżeli w Polsce załatwisz mi stawke 35 zł /h i prace 12h dziennie to z miłą chęcią nie opuszczę kraju. Czekam na PW :>

RE: Wybieram się do Uk - Scoobyx - 14-07-2016 12:04

Najlepszą ofertą jest giffgaff.
Uprzedzam jednak, że prędkość internetu wcale nie jest zadowalająca Smile

RE: Wybieram się do Uk - Slight - 15-07-2016 13:20

To co oni mają słabe łącza? Sam jadę w sierpniu i też chciałbym wiedzieć jaki będzie korzystny internet mobilny..

Wybieram się do Uk - Scoobyx - 16-07-2016 07:47

Mają najtańszy internet, jednak nie licz na prędkość LTE. Da się przeżyć - miesiąc go używałem.

RE: Wybieram się do Uk - pixel21 - 17-07-2016 13:17

(16-07-2016 07:47)Scoobyx napisał(a):  Mają najtańszy internet, jednak nie licz na prędkość LTE. Da się przeżyć - miesiąc go używałem.
Rozejrzę się na miejscu. Dzięki wielkie

RE: Wybieram się do Uk - yazir - 23-07-2016 09:27

@[pixel21] ja używam giff gaffa którego Ci odradzają, i nie mogę narzekać do przeglądania neta w drodze z / do pracy wystarcza mi spokojnie, prędkości zazwyczaj ok 5-6Mbps w miniejszych wiochach, do 20-30Mbps w większych miastach. Są miejsca gdzie nie działa net, ale jest to spowodowane infrastrukturą w UK i praktycznie każda sieć ma takie miejsca. Giffgaff jako operator wirtualny nie ma własnej infrastruktury i tylko ją podnajmuje od innych operatorów więc jesteś niżej w kolejce priorytetów dostępu do neta.

Ale jak już pisałem wyżej, do czytania wiadomości, odpalenia spotify etc wystarcza spokojnie.