![]() |
Prawdziwe wyświetlenia HR na twoją stronę/bloga - Francja, USA - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Prawdziwe wyświetlenia HR na twoją stronę/bloga - Francja, USA (/Temat-Prawdziwe-wyswietlenia-HR-na-twoja-strone-bloga-Francja-USA-135718) Strony: 1 2 |
Prawdziwe wyświetlenia HR na twoją stronę/bloga - Francja, USA - experimental - 13-07-2016 22:24 W tym tygodniu do każdego zamówienia 1000 wyświetleń GRATIS!
1.Nazwa przedmiotu : Wyświetlenia HIGH RETENTION 2.Opis przedmiotu : Prawdziwy ruch na Twoją stronę/bloga: -w 100% bezpieczny, nie używam żadnych botów ani innych 'nabijarek' -w 100% prawdziwy - normalni ludzie z różnych ip i komputerów, -zachowują się jak zwykli użytkownicy, -duży stopień "uwagi", mogą spędzić na stronie nawet do kilku minut -możliwe targetowanie wg krajów - pozyskam ruch m.in. z Francji czy USA Zapewniam także: -szybki kontakt -realizacja w max. 24 h od złożenia zamówienia -śledzenie zamówienia 'na żywo' -możliwe negocjacje pakietów/cen -LP, revshare, shorte, fake content i inne tego typu - również obsługuję, -możliwość stałej współpracy na korzystnych warunkach 3.Zdjęcia/cennik : ![]() Pozyskam też większe ilości, skontaktuj się ze mną na priv 4.Kontakt :priv/gg:51002941 5.Sposób zapłaty za przedmiot : Paypal/skrill/bank Jak są jakieś pytania to zapraszam na gg, tam odpowiem najszybciej: 51002941 , pisać nawet jak niedostępny. RE: Wypromuj swoją stronę/blog/kanał youtube - wyświetlenia HR - Damkofr - 14-07-2016 00:29 Jak nie podrozyli to na qqtube tańsze są wyświetlenia HR były po 0.7$ co daje nam ok 2,8zl za 1k. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka RE: Wypromuj swoją stronę/blog/kanał youtube - wyświetlenia HR - experimental - 14-07-2016 07:48 A tu masz 2,45 zł za 1k w największym pakiecie. Poza tym chodzi też o jakość a QQtube to straszny średniak, do tego leniwy bo trzeba czekać po kilka dni zanim nabije ci 1000 wyświetleń. Tak w ogóle kto ci broni kupić w QQtube? Jak chcesz to idź i kup. RE: Prawdziwe wyświetlenia HR na twoją stronę/bloga - Francja, USA - Bravo - 14-07-2016 19:05 @[experimental] Jesteś niedoinformowany od kiedy QQtube jest leniwe ? QQtube oferuje wyświetlenia HQ i zalicza je do 24 H ![]() RE: Prawdziwe wyświetlenia HR na twoją stronę/bloga - Francja, USA - experimental - 14-07-2016 19:50 (14-07-2016 19:05)Bravo napisał(a): @[experimental] Kolego - zamiast mówić takie rzeczy lepiej przekonaj się na własnej skórze. QQtube oferuje wyświetlenia HQ, oczywiście, ale jeden film nabijali mi przez 3 dni, połowa filmów ukończona po co najmniej 24 godzinach, w tym miesiącu żeby nie było że informacje nie aktualne. Poza tym jeszcze raz - jak uważasz że qqtube jest takie super to sobie idź do qqtube i tyle, skoro wolisz płacić więcej, dostać mniej i czekać 3 razy dłużej to twoja sprawa. RE: Prawdziwe wyświetlenia HR na twoją stronę/bloga - Francja, USA - Damkofr - 15-07-2016 01:39 Może wezmę bo na qqtube trzeba przelać odrazu 10$. Jednak nie zaklamuj rzeczywistości bo qqtube ma dobre HR tańsze (pojedyncze 1k) i nabija 1k ok 18h. Jakieś 2 dni temu brałem za ostatni hajs 1k. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka RE: Prawdziwe wyświetlenia HR na twoją stronę/bloga - Francja, USA - Klin - 15-07-2016 08:21 (14-07-2016 19:05)Bravo napisał(a): @[experimental] Potwierdzam. QQtube jest tańsze i problemy z zaliczaniem się skończyły RE: Prawdziwe wyświetlenia HR na twoją stronę/bloga - Francja, USA - experimental - 15-07-2016 10:17 (15-07-2016 08:21)Klin napisał(a):(14-07-2016 19:05)Bravo napisał(a): @[experimental] Ok, szybki kurs liczenia: -qq tube - wpłata minimalna 40zł - za to kupisz 14000 wyświetleń hr ~2,8zł/1000wyświetleń -u mnie za 34zł masz 15000 wyświetleń hr ~2,3zł/1000wyświetleń +szybsza realizacja Tabliczka mnożenia albo coś ![]() Ale to Wasza sprawa, jak chcecie przepłacać to idźcie do QQtube powtarzam to już 3 raz i czuję że nie ostatni bo zaraz znajdzie się kolejny ekspert ![]() RE: Prawdziwe wyświetlenia HR na twoją stronę/bloga - Francja, USA - Klin - 15-07-2016 10:24 Kolego mowa tutaj o niskich pakietach i o tym ze problemy QQtube sie skonczyly ![]() Nikt nie neguje Twoich usług RE: Prawdziwe wyświetlenia HR na twoją stronę/bloga - Francja, USA - experimental - 15-07-2016 10:32 (15-07-2016 10:24)Klin napisał(a): Kolego mowa tutaj o niskich pakietach i o tym ze problemy QQtube sie skonczyly A QQtube ma niższe pakiety? Przecież conajmniej 40zł można wpłacić, obliczyłem ci że u mnie wychodzi taniej bo napisałeś "QQtube jest tańsze" co było przekłamaniem. Problemy być może się skończyły, tego też nie neguje ![]() |