![]() |
Pokemon go - strona na wordpresie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Pokemon go - strona na wordpresie (/Temat-Pokemon-go-strona-na-wordpresie-135706) |
Pokemon go - strona na wordpresie - zuhsm.pl - 13-07-2016 17:19 Witajcie, nie wiem czy to odpowiedni dział, ale jak wiecie jest szaleństwo na Pokemon go. Jeszcze nie bardzo wiem o co w tym chodzi, ale zwietrzyłem okazję. Zakupiłem właśnie 3 domeny grapokemongo.info grapokemongo.com.pl grapokemongo.org I teraz chcę postawić stronę na wordpressie. Wiecie poradniki, odpowiedzi na pytania, jakieś może filmiki na youtube itp. Te pokemony to na razie nisza w PL. Stronę mogę postawić w chwilę, ale gorzej z przygotowaniem treści itp. Poszukuję wspólnika do projektu, zysk dzielimy 50 na 50. Już trochę czytałem i jak na razie w cieci nie jest o tym za dużo. Potrzeba porządnej grafiki na stronie i najlepiej pozycjonowania. Działam jako firma, mam gotówkę na rozwój projektu. Pytania na PW. RE: Pokemon go - strona na wordpresie - Bravo - 13-07-2016 17:30 @[zuhsm.pl] Od siebie mogę wy pozycjonować strone, ale także słabo z treścią ![]() ![]() (Bierz jeszcze domene grapokemongo.eu ![]() RE: Pokemon go - strona na wordpresie - Cristo - 13-07-2016 17:37 Pisz priv - seo, reklama,grafika i aktualizacja newsów to dla mnie żaden problem. RE: Pokemon go - strona na wordpresie - radek0389 - 13-07-2016 17:39 Tylko nie wiem czy dobry pomysł, to start na rynek polski. Chyba cos international by było rentowniejsze. Pokemon go - strona na wordpresie - MaLiN - 13-07-2016 18:06 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |