Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Pokemon go - strona na wordpresie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Pokemon go - strona na wordpresie (/Temat-Pokemon-go-strona-na-wordpresie-135706)

Pokemon go - strona na wordpresie - zuhsm.pl - 13-07-2016 17:19

Witajcie, nie wiem czy to odpowiedni dział, ale jak wiecie jest szaleństwo na Pokemon go. Jeszcze nie bardzo wiem o co w tym chodzi, ale zwietrzyłem okazję.

Zakupiłem właśnie 3 domeny

grapokemongo.info
grapokemongo.com.pl
grapokemongo.org

I teraz chcę postawić stronę na wordpressie. Wiecie poradniki, odpowiedzi na pytania, jakieś może filmiki na youtube itp. Te pokemony to na razie nisza w PL. Stronę mogę postawić w chwilę, ale gorzej z przygotowaniem treści itp.

Poszukuję wspólnika do projektu, zysk dzielimy 50 na 50.

Już trochę czytałem i jak na razie w cieci nie jest o tym za dużo. Potrzeba porządnej grafiki na stronie i najlepiej pozycjonowania.

Działam jako firma, mam gotówkę na rozwój projektu.

Pytania na PW.

RE: Pokemon go - strona na wordpresie - Bravo - 13-07-2016 17:30

@[zuhsm.pl]
Od siebie mogę wy pozycjonować strone, ale także słabo z treścią Sad Chętnie wejdę z tobą w współpracę Smile
(Bierz jeszcze domene grapokemongo.eu Smile)

RE: Pokemon go - strona na wordpresie - Cristo - 13-07-2016 17:37

Pisz priv - seo, reklama,grafika i aktualizacja newsów to dla mnie żaden problem.

RE: Pokemon go - strona na wordpresie - radek0389 - 13-07-2016 17:39

Tylko nie wiem czy dobry pomysł, to start na rynek polski. Chyba cos international by było rentowniejsze.

Pokemon go - strona na wordpresie - MaLiN - 13-07-2016 18:06

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.