do zamknięcia. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: do zamknięcia. (/Temat-do-zamkniecia-135681) |
do zamknięcia. - adik7276 - 13-07-2016 04:09 Przepis na kase za 2$ Masz wolne 2$? Jeżeli tak to dołącz do nowego programu i zacznij zarabiać! *Jednorazowa wpłata tylko 2$! *100% prowizji od nowych osób w Twojej matrycy, bez względu na to czy polecisz ją Ty czy ktoś z góry *Miejsce w szybko wypełniającej się matrycy przez "grube ryby" w świecie internetowego marketingu *Płatność tylko przez Payze *Możliwość zarobku 100.000$ przy jednorazowej inwestycji (2$) *Zarobisz nawet, gdy nie będziesz polecał (ja Polecam, Ty zarabiasz) Jak to działa i jak zarobić? Działa to tak że za 1 lvl wpłacasz ze swojej kieszeni 2$ czyli około 9 zł wiec robisz przelew najlepiej 2,50 USD ze swojego konta na konto payza (moze byc 12zł) Później szukacie 4 poleconych (zarabiacie przy tym okolo 36 zł) Wpłacacie z tych zarobionych pieniedzy 5$ czyli około 20 zł Wtedy przypadkowe osoby mogą wpłacać wam po 5$ na konto wiec jak dobrze pójdzie to nie zaglądacie na konto a po miesiącu może wam wpaść 100$ ? a jak chcecie szybciej to polecacie dalej i zarabiacie szybciej i więcej ! Myślę że przy dzisiejszym systemie nie będzie najmniejszego problemu z pozyskaniem poleconych którzy zainwestują 2 dolary. Masz gotowy przepis na kase, działaj Zainwestuj tylko 2$ i obserwuj efekty! Mój reflink: Reflink Czysty (nie jestem pewien ale przydziela pewnie losowwego sponsora): czysty INSTRUKCJE obrazkowe: 1. Rejestrujemy się: 2. Po rejestracji na stronie przechodzisz do "ulepszenia" konta za magiczne 2$ które są naszą jedyną inwestycją. 3. W tym etapie będą rozpisane wszystkie dane potrzebne do przelania 2$. (tak jak na zdjęciu poniżej) 4. Teraz logujemy się na Payze aby przelać 2 $. (w nowej karcie przeglądarki) 5. Gdy już weszliśmy w zakładkę wysyłania pieniędzy, wracamy chwilowo do punktu 3 i przepisujemy wszystkie dane do przelewu. (Wszystko jest idealnie rozpisane na zdjęciach i dokładnie tak trzeba to zrobić aby ulepszyć nasze konto - jeżeli popełnisz jakiś błąd to konto nie zostanie ulepszone i zostanie skasowane po 72h ponieważ będzie traktowane jako konto nieaktywne) Tak więc robimy wszystko według wskazówek. Na zdjęciach jest wszystko czarno na białym przedstawione. Na forum jest już temat o tym programie, ale jest tylko opisany ogólnie. U mnie jest całość rozpisana i jest to PORADNIK na dodatkową kase przy niesamowicie niewielkim wkładzie. Pozdrawiam RE: do zamknięcia. - adik7276 - 06-09-2016 14:43 Do kosza. Nieaktualne do zamknięcia. - Majka - 06-09-2016 14:44 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |