Zarobek na Facebooku. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Zarobek na Facebooku. (/Temat-Zarobek-na-Facebooku-135609) |
Zarobek na Facebooku. - war43 - 11-07-2016 16:57 O mnie: -20 lat. -Skończona zawodówka, kierunek elektromechanik, egzaminy zdane (Teoria 75% / Praktyka 100%) -Sportowiec *Najpierw było taekwondo *Później koszykówka *Następnie boks (vc-mistrz województwa w Juniorach) *Obecnie zatrzymałem się przy Muay-Thai, Kickboxing oraz K-1 Rules (Brązowy krążek z Mistrzostw Polski K-1 Rules) No to teraz plan pracy: Do przygotowania: Paczki Zdjęć [Z Instagrama] *10 #Tagów - 3 profile na #tag. *9 Paczek x30 zdjęć. *20 Paczek x10 zdjęć. 9 kont x500+ obs. *5 Postów/dzień - w grupach. *1 Post/dwa dni - na profilu. *5 like/dzień - na FanPage'ach. *1 udostępnienie/dzień - z FanPage'ów, dla wypełnienia profilu. 20 kont x10 grup. *1 Post/dzień - grupy (reklama własnych FP, kiedy takowe powstaną) Spinnowane posty do dodawania na grupach/profilach. Żebym nie musiał tego robić na bieżąco. Teksty reklamowe. Przemyślane, nie zamierzam dodawać niczego w stylu "ludziska wchodźcie po darmowe iphone". Nisza pasująca pod duży, losowy target w wieku 15-20. *Myślę o jakimś konkursie. W takim przypadku na prawdę chciałbym kupić i wysłać kilka nagród dla zwycięzców. *Landing Page. *FanPage. *Aplikacja FB. *Integracja Landing Page z Aplikacją. *Budowa zaplecza reklamowego pod kolejną niszę. Co do aplikacji to nie jestem pewien, ponieważ nigdy nie miałem z takową do czynienia. Ale jeśli po zakończeniu konkursu ktoś myśląc, że wygrał będzie musiał dokończyć formularz na moim LP, to myślę, że naturalne będzie wymaganie "logowania przez FB" - żeby było wiadomo, że to na prawdę on wypełnia formularz. Aktualny plan pracy: -Zakładać 3 konta dziennie przez 3 dni. -Wypełniać je wedle planu opisanego wcześniej. Zbierać obserwujących. -Następnie zakładać 4 konta dziennie pod grupy przez 5 dni. -Wypełniać je jednorazowo: 10 zdjęciami, 10 postami tekstowymi i 10 udostępnieniami. Myślę, że plan na 8 dni początkowo wystarczy, szczególnie, że prawdopodobnie nie będę pracował codziennie. Wykonane: Konta zbierające obserwujących: 1 - 0 obs 2 - 0 obs 3 - 0 obs 4 - 0 obs 5 - 0 obs 6 - 0 obs RE: Zarobek na Facebooku. - Darken - 11-07-2016 17:55 Dobrze rozpisane cele znacznie ułatwiają prace! Powodzenia! RE: Zarobek na Facebooku. - war43 - 11-07-2016 19:01 No to dzień pierwszy uważam za zakończony. Plany na dziś: *Znaleźć 3 paczki po 30 zdjęć [Instagram] - Wykonane *Założyć konta 1,2,3 - Wykonane *Wypełnić profile [10 zdjęć / 5 postów / 5 udostępnień] - Wykonane *Zmienić daty wszystkich postów według poradnika Vasaki'ego (Zaczynając od Stycznia 2015) - Wykonane *Dodać 10 grup na profile - Wykonane *Dodać 5-15 like na FP - Wykonane *Dodać posty w grupach - Niewykonane - Postanowiłem jednak nie dodawać postów w grupach pierwszego dnia po założeniu konta. Lepiej niech odczekają przynajmniej 1-2 dni. Czas pracy - 2 godziny. Pytanie: Czy Waszym zdaniem dziennik jest napisany przejrzyście? Co Waszym zdaniu mógłbym zmienić w stylu jego pisania? RE: Zarobek na Facebooku. - moreNeed - 11-07-2016 19:25 Elegancko rozpisany plan działania życzę powodzonka RE: Zarobek na Facebooku. - war43 - 11-07-2016 23:41 No i "pięknie" - wszystkie 3 konta otrzymały weryfikację telefoniczną. A to dziwne, bo zawsze otrzymywałem weryfikację tylko kiedy przyjmowałem zaproszenia do znajomych - dlatego przerzuciłem się na zbieranie obserwujących. Jedyna różnica między tymi kontami, które teraz założyłem, a tymi, których używałem to adres e-mail (Użyłem o2 zamiast Gmail) - ma to jakiś wpływ na weryfikację? 2 z nich zweryfikowałem bezproblemowo przy użyciu Nextplus. Niestety aplikacja się zbuntowała i nie chce mi dać trzeciego numeru, więc ostatnie konto spróbuję zweryfikować jutro. Szczerze mówiąc nie spodziewałem się takich utrudnień w pracy RE: Zarobek na Facebooku. - iPlusOfficial - 11-07-2016 23:52 @[war43] mam pytanko mentorujesz w skracaniu, bo widzę, że zarobiłeś na shorte 340$ :O pisz pw, powodzenia! RE: Zarobek na Facebooku. - marcel_kk - 12-07-2016 05:30 (11-07-2016 23:41)war43 napisał(a): Szczerze mówiąc nie spodziewałem się takich utrudnień w pracy Jeszcze Cię Facebook zadziwi i to nie raz... ale wszystko przed Tobą. RE: Zarobek na Facebooku. - alicja147 - 12-07-2016 12:44 RE: Zarobek na Facebooku. - mahuzz - 12-07-2016 13:49 Na FB będzie ciężko, w koncu i tak będziesz szukał alternatywy. Props za basket. Powodzenia RE: Zarobek na Facebooku. - qwertybsk - 12-07-2016 14:44 będę obserwował |