![]() |
Darmowy i mocny VPS z GPU! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Darmowy i mocny VPS z GPU! (/Temat-Darmowy-i-mocny-VPS-z-GPU-135605) |
Darmowy i mocny VPS z GPU! - Fsociety - 11-07-2016 15:30 VPS z GPU? Czemu nie!
Dzisiejszego dnia mam przyjemność zaprezentować wam sposób na darmowego VPS'a z mocnymi podzespołami
![]() VPS'a dostajemy na 24h, w których możemy wykorzystać 3 godziny dostępu do niego (podobno odnawia się to następnego dnia i tak dalej, ale szczerze w to wątpię). Co znajdziemy w pakiecie? Otóż to: Procesor Intel Xeon E5 V3 Karta graficzna Nvidia GRID K280Q 3GB Pamięć RAM 4GB Dysk twardy 500GB Pewnie pomyślisz "gdzie jest haczyk?"... ...niestety Cię nie rozczaruje, bo jest jeden ![]() Żeby otrzymać tego VPS'a trzeba zaprosić 3 inne osoby, by zrobiły to samo co Ty. A co dokładnie trzeba zrobić? Wystarczy się zarejestrować i zweryfikować swój numer telefonu... I tyle. Nie muszę chyba tłumaczyć, dlaczego lepiej zweryfikować numer po przez wolno stojący starter ![]() Teraz przejdźmy do samego tworzenia konta.
1. Wchodzimy w TEN LINK. 2. Wypełniamy dane takie jak imię, e-mail, hasło i zaznaczamy, że akceptujemy regulamin po czym klikamy w "ADD ME TO BETA": ![]() 3. Wybieramy numer kierunkowy do Polski (48) i wpisujemy numer telefonu po czym klikamy w "TEXT ME": ![]() 4. Wpisujemy kod, który otrzymamy w SMS'ie po czym klikamy w "VERIFY": ![]() 5. Wygeneruje się dla Ciebie link polecający po czym klikamy w "Skip...", który znajduje się w prawym dolnym rogu: ![]() 6. Jesteśmy teraz w swoim panelu (z którego kopiujemy link polecający) w którym widnieje ile osób się już zarejestrowało z naszego linku: ![]() Jak nabić te 3 osoby?
Możesz poprosić znajomych, albo po prostu jeżeli masz więcej wolnych starterów samemu pozakładać te 3 konta z różnych IP po przez VPN'a ![]() Dziękuje za wysłuchanie i do następnego razu! PS: Jeżeli pomogłem to byłbym wdzięczny za repucika ![]() Czysty link: KLIK RE: Darmowy i mocny VPS z GPU! - supercola - 11-07-2016 15:34 Dostaje na 24h, a mogę korzystać 3h ? -.0 RE: Darmowy i mocny VPS z GPU! - Fsociety - 11-07-2016 15:37 (11-07-2016 15:34)supercola napisał(a): Dostaje na 24h, a mogę korzystać 3h ? -.0Dostajesz dostęp do tego VPS'a na 24h i w ciągu tych godzin możesz go włączyć na maksymalnie 3 godziny. RE: Darmowy i mocny VPS z GPU! - ClassAxion - 11-07-2016 16:24 A gdzie czysty link? #Edit @down No i co w związku z tym? To że polega na reflinkach nie znaczy że każdy ma się rejestrować z twojego. RE: Darmowy i mocny VPS z GPU! - Fsociety - 11-07-2016 16:32 (11-07-2016 16:24)ClassAxion napisał(a): A gdzie czysty link?Ten sposób polega tylko na reflinkach jakbyś nie doczytał ![]() EDIT: Dodałem na końcu czysty link ![]() RE: Darmowy i mocny VPS z GPU! - xdax1 - 11-07-2016 16:34 Tyle męczenia na VPS który jest tylko na 3h? RE: Darmowy i mocny VPS z GPU! - Fsociety - 11-07-2016 16:34 (11-07-2016 16:34)xdax1 napisał(a): Tyle męczenia na VPS który jest tylko na 3h?VPSa z kartą graficzną? Tak. Darmowy i mocny VPS z GPU! - Hybrid1990 - 17-06-2021 16:41 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |