Dziennik MXRevShare - Spora Inwestycja - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik MXRevShare - Spora Inwestycja (/Temat-Dziennik-MXRevShare-Spora-Inwestycja-135552) |
Dziennik MXRevShare - Spora Inwestycja - wilu2222 - 09-07-2016 19:25 Dobry Wieczór! Czytam od dłuższego czasu to forum, lecz dopiero niedawno postanowiłem, że założę konto i zacznę pisać dziennik. Programami typu RevShare zajmuję się od około półtorej roku, pierwszym programem w którym ulokowałem swoje oszczędności (1000zł) był TrafficMonsoon z zainwestowanego tysiąca w ciągu paru miesięcy udało mi się "wyciągnąć 1500zł" postanowiłem wtedy wypłacić te pieniądze dlatego, że planowałem zakup swojego pierwszego pojazdu :). W kwietniu tego roku postanowiłem, że wrócę na "stare śmieci" i zainwestowałem tym razem znacznie większą kwotę (6000zł) w TrafficMonsoon, lecz ze względu na stopniowo pogarszającą się sytuację w Trafficu postanowiłem wypłacić wszystkie pieniądze (po reinwestycjach uzbierało się tego około 8000zł) i ulokować w jednym z najpewniejszych obecnie programów typu RevShare jakim jest MXRevShare. Zanim zainwestowałem swoje pieniądze w MXRevShare postanowiłem dowiedzieć się o nim jak najwięcej, w ciągu ostatniego miesiąca śledziłem wszystko co było związane z tym programem. Moim skromnym zdaniem jest to obecnie najlepszy i najstabilniejszy program typu RevShare, jednak musimy pamiętać, że każdy program RevShare (nawet ten najpewniejszy) niesie za sobą spore ryzyko. Jakie są moje założenia odnośnie MXRevShare w najbliższym czasie ? - Ciągła reinwestycja przez 180 dni. - Ciągłe uzupełnianie swojej wiedzy i dzielenie się nią ze swoimi poleconymi. Co zamierzam zrobić w najbliższym czasie ? - Przygotować prezentacje na temat MXRevShare, która ułatwi mi prezentowanie możliwości programu i podzielić się nią ze swoimi poleconymi - Zamierzam nagrać Filmy instruktażowe odnośnie poruszania się w MXRevShare a także poruszania się po procesorze płatniczym - Być aktywnym na forum zarabiam.pl - W każdej wolnej chwili pomagać poleconym oraz pozyskiwać nowych Co zrobiłem do tej pory - prezentacja ukończona w 60% planowane zakończenie w najbliższy czwartek - cały czas zdobywam wiedzę odnośnie MXRevShare Sytuacja w tabeli rozliczeniowej przedstawia się następująco: Dla osób chcących zarejestrować się z mojego polecenia wklejam link: https://mxrevshare.com/pl/?r=wilu2222 Po rejestracji z tego linku proszę o jak najszybszy kontakt. PS Dziennik postaram się aktualizować raz na 2 dni. Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego weekendu :) RE: Dziennik MXRevShare - Spora Inwestycja - kulasek - 10-07-2016 09:10 No no z fajną sumką wszedłeś w program, powodzenia! RE: Dziennik MXRevShare - Spora Inwestycja - jacplac664 - 10-07-2016 09:33 Ciekawy program sam nad nim rozmyślam powodzenia ;] RE: Dziennik MXRevShare - Spora Inwestycja - abrzyski88 - 10-07-2016 15:17 Sumka ładna Powodzenia będę zaglądał RE: Dziennik MXRevShare - Spora Inwestycja - wilu2222 - 11-07-2016 10:10 Dzięki wszystkim za pozytywne komentarze Wybieranie pieniędzy z Traffica i inwestycja wszystkiego w MxRevShare idzie całkiem dobrze, pozostało jeszcze ok 350$ do wypłaty z Traffica Co zrobiłem do tej pory w MX - Prezentacja ukończona w 70% - Dalsze dokształcanie się odnośnie programów typu RevShare - Ciągła reinwestycja - Aktualnie posiadam 46 paczek Millionaire (będzie znacznie więcej ) - Codziennie staram się klikać po 100 reklam w MX Sytuacja w Tabeli na dzień 11.07.2016r Przedstawia się następująco RE: Dziennik MXRevShare - Spora Inwestycja - Wojtek574 - 11-07-2016 11:00 Swietny dziennik Ale ja bym ci proponował nie wkładac wszystkego do mx tylko jeszcze znalesc jeden program aby jak nie daj boże mx upadnie to zebyś nie znalazł sie z ręką w nocniku jak to mówią RE: Dziennik MXRevShare - Spora Inwestycja - Groem - 12-07-2016 00:56 Szukałem właśnie takiego dziennika może nie na chwilę obecną, ale jak już ogarnę swoje sprawy to przyda mi się taka informacja. Powodzenia i dodaję subskrypcję RE: Dziennik MXRevShare - Spora Inwestycja - wilu2222 - 12-07-2016 19:23 Sytuacja w Tabeli na dzień 12.07.2016r aktualnie mam 49 AdPacków (jutro będzie 50 ) dzisiaj wyklikałem wszystkie 103 reklamy , jednak wczoraj z powodu nagłego wezwania do pracy udało mi się wyklikać jedynie 27 reklam Co zrobiłem dzisiaj - Wyklikałem wszystkie możliwe reklamy - Reinwestycja wszystkich środków - Prezentacja ukończona w 75% - Czytałem trochę o założeniu własnej strony internetowej oraz o dołączeniu do AdSense (jeśli ktoś zna fajną stronę na ten temat proszę o zamieszczenie linku ) Główny cel na lipiec - Założenie własnej strony internetowej Pozdrawiam wszystkim i dziękuję za komentarze zarówno te krytyczne jak i pozytywne Gdyby ktoś chciał zarejestrować się z mojego polecenia zamieszczam link: https://mxrevshare.com/pl/?r=wilu2222 Przed rejestracją proszę o kontakt RE: Dziennik MXRevShare - Spora Inwestycja - wilu2222 - 14-07-2016 15:16 Aktualizacja 14.07.2016r Aktualny stan paczek wynosi 52 co daje mi 65$ dziennych naliczeń. Jestem właśnie w trakcie klikania dzisiejszych 103 reklam oraz robie ostatnie szlify w prezentacji Co zrobiłem dzisiaj - Wyklikam wszystkie możliwe reklamy - Reinwestycja wszystkich środków (planowana do 1 stycznia 2017r) - Prezentacja ukończona w 90% (zostało tylko nagrać komentarz i wrzucić na YT) Gdyby ktoś chciał zarejestrować się z mojego polecenia zamieszczam link: https://mxrevshare.com/pl/?r=wilu2222 Przed rejestracją proszę o kontakt RE: Dziennik MXRevShare - Spora Inwestycja - Darken - 14-07-2016 21:10 Codziennie kupujesz 1 paczke za 50$. Dlaczego za resztę nie dokupujesz za 5$? Tracisz parę dni naliczeń |