✓✓ Usługi Blackhat SEO, Wyświetlenia, Blastowanie, Followers i wiele więcej ✓✓ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: ✓✓ Usługi Blackhat SEO, Wyświetlenia, Blastowanie, Followers i wiele więcej ✓✓ (/Temat-%E2%9C%93%E2%9C%93-Uslugi-Blackhat-SEO-Wyswietlenia-Blastowanie-Followers-i-wiele-wiecej-%E2%9C%93%E2%9C%93-135536) |
✓✓ Usługi Blackhat SEO, Wyświetlenia, Blastowanie, Followers i wiele więcej ✓✓ - Bravo - 09-07-2016 11:52 Witam, mam do zaoferowania usługi Blackhat SEO, Wyświetlenia High Retention, Followersy, Like itp. High Retention Views (Youtube) 90% - 100% (Worldwide)
- Pochodzenie cała europejska galaktyka - Materiał obejrzany w 90 % - 100 % (Najlepsza oferta pod promocje filmów) 3000 viewsów - 16 zł 6000 viewsów - 25 zł 12000 vievsów - 45 zł Czas wykonania ok. 1 - 2 dni Aby zamówić wybieramy dowolną ilość viewsów wysyłamy PM z linkiem filmu/filmów i czekamy na odpowiedź Większe ilości po wcześniejszym kontakcie. NAWET 1 milion
BLAST BACKLINKI, SCRAPEBOX
BLAST BACKLINKI: - Blacklinki na setkach różnych stron - Możliwość wybrania do 100 Stron/Podstron - Szybka realizacja 750 Backlinków - 34 zł 1500 Backlinków - 55 zł 2100 Backlinków - 85 zł Większe ilości po wcześniejszym kontakcie. Czas wykonania do 24 h BLAST SCRAPEBOX BLOGI: - Do dodawania komentarzy zostanie użyte ponad 1100 prywatnych proxy - Możliwość dodania nielimitowanej liczby linków oraz słów kluczowych (keywords) - Każdy komentarz będzie inny (Spintax) - Kompletny raport pod koniec wykonania usługi 70,000 Komentarzy - 59,99 zł Aby zamówić wybieramy dowolny pakiet wysyłamy PM z linkiem do strony i czekamy na odpowiedź UWAGA BEZPOŚREDNIE PRZEKIEROWANIE NA STRONĘ GŁÓWNĄ MOŻE ZDEPOZYCJONOWAĆ STRONĘ. Czas wykonania 2 - 4 dni Blackhat SEO - Dodanie strony do katalogów PREMIUM - Dodanie do katalogów PREMIUM (zwykły ziemianin nie może dodać tam swojej strony) 10 katalogów - 7 zł 20 katalogów - 12 zł Czas wykonania max. 45 min gdy jestem Online UWAGA MAX. 20 KATALOGÓW DLA JEDNEJ WITRYNY DZIENNIE Aby zamówić wybieramy dowolny pakiet wysyłamy PM z linkiem do strony i czekamy na odpowiedź
Instagram Like,Followers
- Like i Followersy dodawane są z "realnych" profili - Like i Followersy nie powinny "uciekać" 1000 Followersów - 7,50 zł 3000 Followersów - 19,50 zł 1000 Like - 7,50 zł 3000 Like - 19,50 zł Czas wykonania 24 h w porywach max. 3 dni Aby zamówić wybieramy dowolny pakiet wysyłamy PM z linkiem do IG/Fotki i czekamy na odpowiedź Większe ilości po wcześniejszym kontakcie. NAWET 100 k Audyt Blackhat SEO
- Indywidualnie przygotowana pod każdego klienta - Pełny raport pod koniec - Pozycjonowanie do 6 fraz CENA: INDYWIDUALNIE USTALONA Sposób zapłaty: Paypal Kontakt: PM Brak możliwości zwrotu, jeśli usługa została wykonana. RE: ✓✓ Usługi Blackhat SEO, Wyświetlenia, Followers i wiele więcej ✓✓ - Vasaki - 09-07-2016 11:59 Page rank juz nie istnieje xD RE: ✓✓ Usługi Blackhat SEO, Wyświetlenia, Followers i wiele więcej ✓✓ - Bravo - 09-07-2016 13:20 (09-07-2016 11:59)vasaki napisał(a): Page rank juz nie istnieje xD@[vasaki] Po paru godzinach rozmowy z tobą ty istniejesz, ale w odległej galaktyce AKTUALIZACJA: Zostały dodane Instagram Followers & Like
RE: ✓✓ Usługi Blackhat SEO, Wyświetlenia, Followers i wiele więcej ✓✓ - mahuzz - 09-07-2016 13:46 Jakie jest źródło obserwujących? Czy są aktywni? Edit: oczywiście chodzi mi o to czy nie są to puste followy nabijane exchangerami RE: ✓✓ Usługi Blackhat SEO, Wyświetlenia, Followers i wiele więcej ✓✓ - Bravo - 09-07-2016 14:00 (09-07-2016 13:46)mahuzz napisał(a): Jakie jest źródło obserwujących? Czy są aktywni? @[mahuzz] Źródło pozyskania followersów własne, wszystkie konta są realne posiadają posty, followersy, lajki itp. Praktycznie każde konto jest aktywne wykonuje codzienne ruchy RE: ✓✓ Usługi Blackhat SEO, Wyświetlenia, Followers i wiele więcej ✓✓ - mahuzz - 09-07-2016 14:50 Własne, znaczy ze to jednak jest cos a'la follow 4 follow? Bo nie wierze, ze jakas osoba będzie chciała mnie obserwować nie będąc zainteresowana moim contentem mogę się mylić. RE: ✓✓ Usługi Blackhat SEO, Wyświetlenia, Followers i wiele więcej ✓✓ - Bravo - 09-07-2016 14:57 (09-07-2016 14:50)mahuzz napisał(a): Własne, znaczy ze to jednak jest cos a'la follow 4 follow? Bo nie wierze, ze jakas osoba będzie chciała mnie obserwować nie będąc zainteresowana moim contentem mogę się mylić.@[mahuzz] Nie są to do końca „realne” profile wyglądają na realne i tak naprawdę każdy ci powie, że są „realne” Ale nie są „realne” mam nadzieje, że rozumiesz, o co chodzi profile są do tego stopnia kreowane, aby wyglądały na realne i były stale aktywne wykonywały codzienne akcje. RE: ✓✓ Usługi Blackhat SEO, Wyświetlenia, Followers i wiele więcej ✓✓ - mahuzz - 09-07-2016 15:01 Lajkuj.pl, addmefast, like4like, likeplus, czy z któregoś serwisu są obserwujący? RE: ✓✓ Usługi Blackhat SEO, Wyświetlenia, Followers i wiele więcej ✓✓ - Bravo - 09-07-2016 15:14 (09-07-2016 15:01)mahuzz napisał(a): Lajkuj.pl, addmefast, like4like, likeplus, czy z któregoś serwisu są obserwujący?@[mahuzz] Żadne serwisy tak jak powiedziałem pozyskanie jest własne opiszę ci to tak kilkanaście tysięcy kont IG wypełnionych podłączonych pod bota, który wypełnia każdy fotkami itp. Potem nawzajem dodają sobie followersy i lajki i bot sam codziennie je aktualizuje (nie wszystkie). Aktualnie są już tak urealnione, że dodaje z nich followersy i lajki RE: ✓✓ Usługi Blackhat SEO, Wyświetlenia, Followers i wiele więcej ✓✓ - mahuzz - 09-07-2016 15:23 To jeśli tak, to możemy się dogadać na jakas dłuższa współpracę pisz na GG w profilu, odpisze jak nie będę w trasie |