Konto Fejk Zdemaskowane Ratunkuuu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Konto Fejk Zdemaskowane Ratunkuuu (/Temat-Konto-Fejk-Zdemaskowane-Ratunkuuu-135528) |
Konto Fejk Zdemaskowane Ratunkuuu - pekulski104 - 08-07-2016 23:30 Witam właśnie moje konto fejk zostało zdemaskowane co robić napisała do mnie prawdziwa osoba żebym usunął foto oczywiście usunąłem ale co dalej ? masakra... coś mi grozi? RE: Konto Fejk Zdemaskowane Ratunkuuu - Adrianolsz - 08-07-2016 23:37 Jeśli usunąłeś foto to nic Ci już nie powinno grozić. Komu chciałoby się robić aferę w sądzie o zdjęcie. Kiedyś na pewnym polskim portalu randkowym korzystałem z czyjegoś zdjęcia, zostało odnalezione przez oryginał i tylko konto mi skasowano i żyję. Więc znajdź sobie jakieś inne i dalej spamuj RE: Konto Fejk Zdemaskowane Ratunkuuu - pekulski104 - 08-07-2016 23:40 Ufff trochę mnie pocieszyłeś wiesz ludzie są różni.... tutaj jakaś modelka niby była z tej strony models czy coś takiego to napisałem jej że przepraszam ale wpisałem w przeglądarkę modelki coś w tym stylu i były te zdjęcia RE: Konto Fejk Zdemaskowane Ratunkuuu - piotrekprorok - 08-07-2016 23:40 Proszę Cię człowieku... :| Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |