Szukam mentora - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Szukam mentora (/Temat-Szukam-mentora-135516) |
Szukam mentora - iPlusOfficial - 08-07-2016 15:31 Witam, szukam mentora do Sub/premium SMS i/lub skracania. Mam bardzo dużo czasu wolnego, ok. 5 godzin dziennie. Wolałbym zarabiać ze skracania, bo dusza spokojniejsza Co oferuję? - cierpliwość - rejestracje z reflinka - po zarobieniu jakiejś kwoty coś na pewno odpalę - nie zrezygnuję po kilu dniach Czego wymagam? - cierpliwości - chęć pomocy, a nie tylko zdobycia refa Chodzi mi bardziej o naprowadzenie. Wiem, że nikt mi nie da wszystkiego na tacy oraz nie będę zarabiał kokosów w pierwsze dni (a może? ) Kontakt PW / GG 53835268 RE: Szukam mentora - Wojo-MyLead - 08-07-2016 17:47 @[iPlusOfficial] Sprawdź PW RE: Szukam mentora - iPlusOfficial - 08-07-2016 19:38 @[MyLead-Support] Przeczytałem, odpisałem. Jestem otwarty na dalsze propozycje. RE: Szukam mentora - kaczor89 - 08-07-2016 20:56 Napisz na PW na jakich programach chciałbyś działać (Sub SMS). Postaram się w miarę możliwości pomóc. RE: Szukam mentora - iPlusOfficial - 08-07-2016 21:11 @[kaczor89] Program nie robi różnicy. Nie potrafię promować żadnego programu. Aktualnie mam w planach przygotować zaplecze w postaci fanpage, ale jeszcze nie wiem jaka tematyka. W skinach cs:go już trudno się wybić, za duża konkurencja. RE: Szukam mentora - patttson - 08-07-2016 22:09 Jakbyś chciał fp na skracanie to narazie najlepszy pomysł to ero RE: Szukam mentora - iPlusOfficial - 08-07-2016 22:30 Po przemyśleniu kilku kwestii założę fp, gdzie będę promował PPI. Co nie wyklucza, że nadal czekam na oferty mentorów SubSMS Szukam mentora - Hybrid1990 - 31-03-2018 14:09 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |