Skracanie linków - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Skracanie linków (/Temat-Skracanie-linkow-135455) |
Skracanie linków - Zaróbmy Razem - 06-07-2016 21:00 Witam, mam jeden FP na Facebooku, którego nie używałem, a do którego przybywa mi kilka lajków dziennie. Myślałem, żeby wykorzystać to do wrzucania skróconych linków w opisie posta. Mam jednak kilka pytań: 1. Co wybrać? Shorte.st czy Adf.ly, a może coś innego? 2. Czytałem gdzieś przez przypadek, że FB potrafi blokować linki od nich, wie ktoś, jak to obejść, albo może dać jakąś wskazówkę? 3. Kiedyś na Shorte.st z braciakiem patrzyłem czy nabija mi zyski za wyświetlenia, mimo, że wchodził w link, nie było zaliczonego ani wyświetlenia, ani 0.xxxx złotówki. Z góry, dzięki za pomoc RE: Skracanie linków - twardy - 06-07-2016 21:21 1) obojetnie 2) nie wrzucisz zadnego linka z adlfy czy shorte - lekarstwem na to jest wlasna domena z przekierowaniem RE: Skracanie linków - tomek7912 - 06-07-2016 21:50 Link.tl fb nie blokuje i duże zarobki. Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka RE: Skracanie linków - asia71830 - 06-07-2016 22:21 1. Najlepiej oba. 3. Shorte i Adfly zlicza po 4/5 wejść z jednego IP na 24h, czyli albo to albo jakieś opóźnienie. Shorte wszystko zlicza. RE: Skracanie linków - patttson - 06-07-2016 22:45 1. najlepiej oba na zmiane 2. potrzebujesz zamaskować te linki 3. shore od razu odswieza, a adf.ly nie jestem pewny RE: Skracanie linków - Capitan1234 - 07-07-2016 07:56 Adfly wrzucisz ja tym spamuje na fb jedyne to weryfikacja capcha ale idzie zarobić ja bez botów z tego ponad 3 $ w 5 dni mam nie jest to osiągniecie ale jestem w tym całkowitym nowicjuszem. Jak coś to napisz na priv mam kilka patentów i mogę ci coś zdradzić. |