problem z raadem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: problem z raadem (/Temat-problem-z-raadem-1354) |
problem z raadem - rogalikos - 01-02-2010 16:18 mam taki problem i nie wiem o co w tym chodzi ;/ RE: problem z raadem - Marello - 01-02-2010 16:23 To nie jest żaden problem Ale widzę że jesteś nowy to Ci wytłumaczę Zaczynamy To jest PTZplace i jest ono otwierane raz na miesiąc wtedy można zamówić coś za nasze PTZ. To co tobie się wyświetla wyświetla się każdemu Więc się tym nie przejmuj Po lutym podobno ma się zmienić system zamawiania nagród ale to jeszcze nic pewnego RE: problem z raadem - rogalikos - 01-02-2010 17:03 Dzieki za pomoc. Czyli watek uznaje za zamknięty ;p RE: problem z raadem - gustavmk - 02-02-2010 18:21 mam tak samo a jak sprawdzic liste nagród? problem z raadem - Killer - 11-03-2011 00:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |