[sprzedam] polskie domeny - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [sprzedam] polskie domeny (/Temat-sprzedam-polskie-domeny-135390) |
[sprzedam] polskie domeny - trybulski - 05-07-2016 12:40 1.Nazwa przedmiotu : Nie wiem, nie znam się Może wartościowe, może nie. filmyakcji.pl filmyanimacja.pl filmbiograficzny.pl filmydramaty.pl filmyhistoryczne.com.pl filmydladzieci.com.pl eroty.com.pl kinoetiuda.pl filmyfamilijne.pl filmyfantasy.pl fajnehorrory.pl fajnekomedie.pl filmysensacyjne.pl melodramat.com.pl filmprzygodowy.pl filmyomilosci.pl filmysciencefiction.pl najlepszethrillery.pl filmywojenne.com.pl 2.Opis przedmiotu : Może komuś się przydadzą Zarejestrowałem, ale używać nie będę raczej. 3.Zdjęcia : Jak dla mnie - zbędne. 4.Kontakt : PW 5.Cena : 100-1000/szt - lub inna zaproponowane przez Ciebie 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Przelew WBK RE: [sprzedam] polskie domeny - Captain - 05-07-2016 12:47 A chcesz może kupić moje domeny? Będziesz miał więcej na sprzedaż RE: [sprzedam] polskie domeny - twnt22 - 05-07-2016 13:04 Jest taki dział, jak "Obrót domenami", a poza tym to jak dla mnie zbyt wygórowane ceny RE: [sprzedam] polskie domeny - MaLiN - 05-07-2016 14:10 Temat został przeniesiony do odpowiedniego działu. [sprzedam] polskie domeny - Vasaki - 17-02-2018 08:08 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |