GTA V nie wykrywa dedykowanej karty graficznej - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116) +---- Dział: Informatyka (/Forum-Informatyka-121) +---- Wątek: GTA V nie wykrywa dedykowanej karty graficznej (/Temat-GTA-V-nie-wykrywa-dedykowanej-karty-graficznej-135382) |
GTA V nie wykrywa dedykowanej karty graficznej - aero2 - 05-07-2016 08:57 Witam. Chcę zagrać w GTA V ale wykrywa mi zintegrowaną kartę graficzną 512 MB AMD Radeon R4 (APU) a potrzeba minimum z pamięcią 1 GB aby normalnie chodziło i mam właśnie tyle w dedykowanej karcie graficznej AMD Radeon R5 M330 której niestety nie potrafię obudzić do działania. Mam najnowsze sterowniki Radeon Crimson Edition oraz AMD Catalyst Control Center. Opcji wyłączenia zmiany grafiki w biosie nie widzę. System operacyjny Windows 10 Home 64 bit. Proszę o pomoc skończyły mi się pomysły. RE: GTA V nie wykrywa dedykowanej karty graficznej - DenzMonsta - 05-07-2016 09:51 jak klikniesz na ikonę sobie to masz do wyboru na jakiej karcie graficznej gra ma działać i tam musisz wybrać dedykowaną RE: GTA V nie wykrywa dedykowanej karty graficznej - aero2 - 05-07-2016 16:51 Ustawienie wysoka wydajność aplikacji GTA V nic nie daje. |