![]() |
Nowe Centy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nowe Centy (/Temat-Nowe-Centy-135328) |
Nowe Centy - Cencik16 - 04-07-2016 03:36 Cześć, około rok temu posiadałem już dziennik "motywacyjny", w którym wszystko zapisywałem nawiązywał on tylko do sub sms'ów, lecz stare sposoby po moim "powrocie" wypaliły.. przynajmniej większość z nich. Teraz mam zamiar skupić się na paru rzeczach nie tylko sub sms'y. Rok temu moje zarobki były średnie ok. 2000 zł..ale to stare dzieje ![]() [b][u]TERAZ Skupiam się na domenach, nadal sms ![]() ![]() Domeny [AfterMarket] : - Aktualnie licytuje 4 domeny w tym dwie średni ruch, ale mają "super" nazwe domeny. Sub SMS [Zastanawiam się nadal czy kontynuować HC/LN] : - Aktualny stan konta tylko 34 PLN. Skracacz [Hmm jakiś wart polecenia ?] : - Aktualnie 0$ Jeszcze coś na czym można zarobić nie wykładając przy tym dużej kwoty ? CEL DZIENNY : - Domeny domenami, niech się licytują, a później schodzą na grube 'piniondze'. - SUB SMS = 2/2 LEADY (10.00 albo 5.50 3/3). - Skracacz = 0.5 $ dziennie Dziś OSIĄGNIĘTE : - Leady 0/2 - Skracacz 0$ - Domeny 4 w trakcie licytacji. RE: Nowe Centy - tomek019 - 04-07-2016 05:50 Skracacz chyba shorte najlepszy ![]() Powodzenia ![]() Nowe Centy - Hybrid1990 - 06-11-2019 13:43 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |