Szukam bota do postowania na grupach FB - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357) +--- Wątek: Szukam bota do postowania na grupach FB (/Temat-Szukam-bota-do-postowania-na-grupach-FB-135260) |
Szukam bota do postowania na grupach FB - neox - 02-07-2016 11:40 Cześć, szukam bota, który pozwoli mi masowo wysyłać posty na grupy Fejsbukowe. Wysyłka z normalnego profilu, więc nie wchodzi w grę ban na konto FB. RE: Szukam bota do postowania na grupach FB - AxonPL - 05-07-2016 21:00 Ze swojej strony mogę polecić NinjaBlater, bardzo rozbudowany, 3 dni za free potem 40zł/miesiąc, jednak Ja postanowiłem zainwestować i kupiłem bota od TechByte, 50zł za bota z dożywotnią licencją jest jak dla mnie bardzo atrakcyjną ofertą. Czasem warto zapłacić żeby zyskać jeszcze więcej Mam nadzieję że pomogłem, pozdrawiam RE: Szukam bota do postowania na grupach FB - Ascoran - 05-07-2016 21:12 (02-07-2016 11:40)neox napisał(a): Wysyłka z normalnego profilu, więc nie wchodzi w grę ban na konto FB. Oj nie wiesz co teraz facebook robi Za spam może Ci każde konto zawiesić bo spam... RE: Szukam bota do postowania na grupach FB - lorenp - 21-07-2016 18:47 polecacie takie boty? ustawiając bota, który będzie promował jedną stronę, FB pewnie ją zablokuje? RE: Szukam bota do postowania na grupach FB - kaczor89 - 21-07-2016 18:52 (21-07-2016 18:47)lorenp napisał(a): polecacie takie boty? ustawiając bota, który będzie promował jedną stronę, FB pewnie ją zablokuje?To dużo lepsze niż jakbyś miał ręcznie spamować. Wszystko zależy od tego jak sobie ustawisz takiego bota i czy będziesz spamował skróconym linkiem czy masz własną domenę. Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka |