Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Szukam bota do postowania na grupach FB - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357)
+--- Wątek: Szukam bota do postowania na grupach FB (/Temat-Szukam-bota-do-postowania-na-grupach-FB-135260)

Szukam bota do postowania na grupach FB - neox - 02-07-2016 11:40

Cześć,
szukam bota, który pozwoli mi masowo wysyłać posty na grupy Fejsbukowe. Wysyłka z normalnego profilu, więc nie wchodzi w grę ban na konto FB.

RE: Szukam bota do postowania na grupach FB - AxonPL - 05-07-2016 21:00

Ze swojej strony mogę polecić NinjaBlater, bardzo rozbudowany, 3 dni za free potem 40zł/miesiąc, jednak Ja postanowiłem zainwestować i kupiłem bota od TechByte, 50zł za bota z dożywotnią licencją jest jak dla mnie bardzo atrakcyjną ofertą. Czasem warto zapłacić żeby zyskać jeszcze więcej

Mam nadzieję że pomogłem, pozdrawiam

RE: Szukam bota do postowania na grupach FB - Ascoran - 05-07-2016 21:12

(02-07-2016 11:40)neox napisał(a):  Wysyłka z normalnego profilu, więc nie wchodzi w grę ban na konto FB.

Oj nie wiesz co teraz facebook robi Smile
Za spam może Ci każde konto zawiesić bo spam...

RE: Szukam bota do postowania na grupach FB - lorenp - 21-07-2016 18:47

polecacie takie boty? ustawiając bota, który będzie promował jedną stronę, FB pewnie ją zablokuje?

RE: Szukam bota do postowania na grupach FB - kaczor89 - 21-07-2016 18:52

(21-07-2016 18:47)lorenp napisał(a):  polecacie takie boty? ustawiając bota, który będzie promował jedną stronę, FB pewnie ją zablokuje?
To dużo lepsze niż jakbyś miał ręcznie spamować. Wszystko zależy od tego jak sobie ustawisz takiego bota i czy będziesz spamował skróconym linkiem czy masz własną domenę.

Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka