GrabPoints - zarób na swoim smartfonie! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: GrabPoints - zarób na swoim smartfonie! (/Temat-GrabPoints-zarob-na-swoim-smartfonie-135222) |
GrabPoints - zarób na swoim smartfonie! - Forester - 01-07-2016 12:14 Od kilku tygodni interesuje mnie zarabianie za pomocą smartfona. Próbowałem wiele aplikacji takich jak: WHAFF Rewards, CashPirate czy Boom Gift. Niestety, żadna nie przypadła mi do gustu. Albo się zacinały, albo nie zaliczały. Jednak serfując po Google Play natknąłem się na pewną aplikację: GrabPoints - Free Gift Cards. Sugerując się pozytywnymi ocenami oraz dowodami płatności na zagranicznych serwisach postanowiłem ją pobrać i zobaczyć, czy się opłaca. Zrobiłem to wczoraj, a może po dwóch godzinach luźnej pracy mam już ponad 500 pkt (0,5$). W tym temacie postaram się opisać tą aplikację i zachęcić Was do zarabiania wraz ze mną. Jak zarabiamy? - uzupełniając dane profilowe - pobierając aplikacje - wypełniając ankiety - oglądając krótkie filmiki - czytając artykuły - promując GrabPoints - korzystając z płatnych ofert - gdy ktoś skorzysta z aplikacji podając nasz kod (reflinki) - często dostajemy kody na punkty "Walutą" GrabPoints są punkty. 1000 pkt = $1 Jak zacząć? 1. Pobieramy i instalujemy aplikację: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.grabpoints.android 2. Rejestrujemy się za pomocą Facebooka, Google lub E-maila. 3. Możemy wprowadzić kod referencyjny (refer code), aby zyskać trochę punktów. Ja (chyba) nie wpisywałem, bo piszą, że dostaje się 500 pkt na start, a miałem dużo mniej. Mój: IE2PJ8 To Cię nic nie kosztuje, a pozwoli zarobić Tobie i mi. 4. I tutaj pojawia się możliwość zarobienia dużej ilości punktów odpowiadając na pytania. 5. Zaczynamy zarabiać. 6. Gdy zbierzemy minimum 3000 pkt możemy kliknąć kratkę w lewym górnym rogu i wybrać Reward Store. Ukazuje nam się masa nagród, m.in. gry, karty podarunkowe oraz możliwość wypłaty gotówki na PayPal. Wybieramy jedną z nich i cieszymy się nową zdobyczą. RE: GrabPoints - zarób na swoim smartfonie! - daszka - 01-07-2016 12:24 Zapisałam się Podałam Twój kod. EDIT: Instaluje aplikacje np olx i nie dodaje mi pkt. RE: GrabPoints - zarób na swoim smartfonie! - Forester - 01-07-2016 12:51 (01-07-2016 12:24)daszka napisał(a): Zapisałam się Dzięki za rejestrację, powodzenia w zarabianiu. Niestety, ja również odkryłem, że niektórych pobrań nie zalicza. Jednak myślę, że nie należy się tym przejmować, ponieważ posiada bogaty wachlarz możliwości. RE: GrabPoints - zarób na swoim smartfonie! - kikuss23 - 02-07-2016 18:58 jakos instaluje te aplikacje, ale punktow i tak nie zalicza. dlaczego?. RE: GrabPoints - zarób na swoim smartfonie! - Samurai - 22-07-2016 11:40 Ktoś jeszcze z tego korzysta? GrabPoints - zarób na swoim smartfonie! - Hybrid1990 - 09-01-2019 20:50 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |