![]() |
Darmowy internet w Play - jest takowy? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Darmowy internet w Play - jest takowy? (/Temat-Darmowy-internet-w-Play-jest-takowy-135145) Strony: 1 2 |
Darmowy internet w Play - jest takowy? - Fsociety - 29-06-2016 20:10 Witajcie, Potrzebuje neta do swojego startera Play i zastanawia mnie czy jest jakaś promocja czy kody na darmowego neta? Za pozytywną pomoc daje repucika ![]() RE: Darmowy internet w Play - jest takowy? - rachman - 29-06-2016 21:39 Zarejestruj kartę dostaniesz 100 zł (lub więcej - zależy od stażu w sieci, max. 500 zł) na rozmowy (i sms chyba) i 10 GB netu na 30 dni. Jak masz już zarejestrowaną kartę to też możesz włączyć promocję. Włączasz promocję kodem: *111*300*1# Jak nie wiesz czy masz zarejestrowaną kartę to sprawdzisz to kodem: *111*49*1# RE: Darmowy internet w Play - jest takowy? - mintek14 - 29-06-2016 22:28 Spóźniłeś się trochę bo całkiem niedawno był internet na rok 1gb odnawianie co miesiąc RE: Darmowy internet w Play - jest takowy? - Fsociety - 29-06-2016 22:36 Kart nie mam zarejestrowanych i nie mam zamiaru ich rejestrować tylko po to, by poużywać sobie ją jeden dzień ![]() A co do tego odnawialnego 1GB to właśnie wiem, że się spóźniłem dlatego założyłem ten temat z nadzieją, że są inne promocje ![]() RE: Darmowy internet w Play - jest takowy? - mintek14 - 29-06-2016 22:39 Jestem w play i obecnie raczej nic takiego nie ma, jedynie ta rejestracja numeru RE: Darmowy internet w Play - jest takowy? - Fsociety - 29-06-2016 22:43 I specjalnie mam latać do salonu Play, by zarejestrować 3 karty, które będą mi służyć tylko przez 3 dni? Serio?... Rejestrację można dokonać tylko osobiście czy przez internet też da radę? RE: Darmowy internet w Play - jest takowy? - mintek14 - 29-06-2016 22:44 Tylko osobiście. To w Orange masz darmowe neta na 3dni RE: Darmowy internet w Play - jest takowy? - Fsociety - 29-06-2016 22:45 A co mi po Orange jak mam startery Play? ![]() RE: Darmowy internet w Play - jest takowy? - rachman - 29-06-2016 22:49 Cytat:I specjalnie mam latać do salonu Play, by zarejestrować 3 karty, które będą mi służyć tylko przez 3 dni? Serio?...Zastanów się do kogo Ty masz esy... Nie pasuje, nie rejestruj i nie korzystaj, na co to wybrzydzanie. Za Ciebie nie pójdzie nikt. Nie ma innych promocji i póki ta jest to długo najprawdopodobniej nie będzie. RE: Darmowy internet w Play - jest takowy? - Fsociety - 29-06-2016 22:52 Rachman: Hm? A Ci widzę, że dzionek źle minął, wyluzuj chłopie bo żyłka Ci pęknie albo co gorsza będziesz miał nadciśnienie ![]() Jeżeli nie wiesz co to jest "ironia" to raczej powinieneś milczeć. Baj de łej dzięki wszystkim za propozycję i szkoda, że na obecną chwilę Play nie rozpieszcza swoich abonentów ![]() |