![]() |
FantomCoin - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: FantomCoin (/Temat-FantomCoin-135131) Strony: 1 2 |
FantomCoin - KemoPL - 29-06-2016 17:08 Witam ostatnio się zInteresowalem innymi niż bitcoin kryptowalutami. Ogólnie się nawet szybko zbiera tylko jest mega tani :/ Jestem ciekaw czy kiedyś on będzie droższy? Opłaca się zostawić na przyszłość? Chyba jest od 2014 roku :/ Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka RE: FantomCoin - ktostujest - 29-06-2016 17:32 może byś coś więcej napisał ? jak się zbiera te coinsy, jakiś portfel ![]() RE: FantomCoin - KemoPL - 29-06-2016 20:49 Okey sorki też dopiero zaczynam ![]() Ogólnie portfel można założyć na stronie freewallet.org jest też App na Android, którego właśnie używam. FantomCoins zbieram przez Minergate nieznam jeszcze innych metod bo się nie opłaca narazie 1 FantomCoin to 0.00511 na tą chwilę. Więc się nie opłaca dlatego ja robię tak że odpalam Minergate na telefonie i zbiera mi FantomCoins Może kiedyś będzie droższy jak już pisałem jest z 2014 roku więc ma dopiero/aż 2 lata ![]() Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka RE: FantomCoin - ktostujest - 29-06-2016 21:02 @[KemoPL] ile dziennie kopiesz i jaka predkosc ? ![]() RE: FantomCoin - KemoPL - 29-06-2016 22:02 dziennie kopie 1 xD ale i tak mam to w tle w telefonie więc. . ![]() Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka RE: FantomCoin - dan9393 - 29-06-2016 22:11 Cytat:Opłaca się zostawić na przyszłość?Jak gość, który to stworzył ostro weźmie się za promocje i wyłoży na ten cel odpowiednią sume pieniędzy to może cena podskoczy. Tego Ci nikt nie powie ![]() RE: FantomCoin - KemoPL - 30-06-2016 00:25 No czyli wychodzi na to że jest szansa haha ![]() Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka RE: FantomCoin - VinXin - 30-06-2016 01:42 Kopanie na telefonie strasznie go przegrzewa - jest dużo historii o tym jak po dłuższym kopaniu telefon był nie do użytku - jak dla mnie nie warto ryzykować dla paru coinów. RE: FantomCoin - KemoPL - 01-07-2016 09:09 Nom też prawda ale ja używam stary telefon ![]() Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka RE: FantomCoin - CraftRidersPL - 01-07-2016 09:34 Taka ogólna myśl kryptowalut - cele ustanawia każdy kto ma kontakt z tą krypto, ale przede wszystkim twórca, przez maksymalną ilość danej kryptowaluty. Kojarzysz VallorBit? mam tego z ćwierć miliona ale nikt tego nie kupuje bo i po co, cena nie wzrośnie jak jest tego więcej niż Satoshi... "Nalezę" do grupy zapaleńców zajmujących się ratowaniem Polskich Krypto - PLNC i PCC - już trochę się trzymają, i parokrotnie dało się na nich ładnie zarobić, (pierwsze sensowne pieniądze w necie, kurs 100%+) wszystko dzięki osobą, (nie twórcą) którzy znacznie rozwinęli tą walutę. Pamiętaj, czasami warto znaleźć jedną walutę i pomóc jej w rozwoju, jeśli masz dużo tych FantomCoinów to reklamuj je, pomóż zwiększyć kurs a potem sprzedaj z zyskiem ![]() |