Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
BitcoinKing - Nowy doubler (200% w miesiąc) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: BitcoinKing - Nowy doubler (200% w miesiąc) (/Temat-BitcoinKing-Nowy-doubler-200-w-miesiac-135038)

Strony: 1 2

BitcoinKing - Nowy doubler (200% w miesiąc) - Soylent - 27-06-2016 13:10

[Obrazek: 728x90.png]

Witam,
Dziś złożyłem kolejną inwestycję na nowym podwajaczu Bitcoinów od twórców m.in. faucetu Donaldcoin czy sieci reklamowej Adalso.

Profit na godzinę: 0.27%
Tydzień: 6.6%
Miesięcznie: 200%!

Minimalny depozyt to 0.001 BTC

Rejestracja pode mną (Dziękuję!): http://bitcoinking.org/?ref=Soylent

Czysty: http://bitcoinking.org

RE: BitcoinKing - Nowy doubler (200% w miesiąc) - mefju140 - 29-06-2016 10:33

Długo istnieje? I wgl jaka szansa że pochodzi te 30 dni chociaż? Wrzucę możę 0.06 BTC i się zobaczy,

RE: BitcoinKing - Nowy doubler (200% w miesiąc) - Soylent - 08-07-2016 19:36

Właśnie włączony został bonus 5% do każdej inwestycji na nieokreślony, limitowany czas.

RE: BitcoinKing - Nowy doubler (200% w miesiąc) - mefju140 - 08-07-2016 20:57

No widzę tylko mam pytanko, chciałem wypłacić i otrzymałem informację że nie zdeponowałem nic do doublera, tylko że ja to zrobiłem, a i tak nie mogę wypłacić :/

RE: BitcoinKing - Nowy doubler (200% w miesiąc) - Soylent - 09-07-2016 18:05

(08-07-2016 20:57)mefju140 napisał(a):  No widzę tylko mam pytanko, chciałem wypłacić i otrzymałem informację że nie zdeponowałem nic do doublera, tylko że ja to zrobiłem, a i tak nie mogę wypłacić :/

Pewnie wysłałeś tylko Bitcoiny na swoje konto ale nie przelałeś ich do doublera (Invest funds to doubler)

RE: BitcoinKing - Nowy doubler (200% w miesiąc) - mefju140 - 09-07-2016 19:05

Inwestowałem z bitcoinów wygenerowanych przez doubler jak i zrobiłem drugi depozyt (minimalny) z blockchaina i dalej to samo :/ Ile razy w tygodniu można wypłacać?

RE: BitcoinKing - Nowy doubler (200% w miesiąc) - czarnuch3001 - 26-07-2016 11:09

Nie inwestujcie w to,ja inwestowałem wszystko przelewałem na doublera i po miesiącu zyski na moje konto przestały już wpływać a jak pisze na meila do pomocy technicznej to przychodzi meil zwrotny że nie ma takiego adresu email

chyba że ktoś ma do aktualny kontakt ddo bitcoinking.org to prosił bym o podesłanie

RE: BitcoinKing - Nowy doubler (200% w miesiąc) - Depsi - 27-07-2016 00:51

(26-07-2016 11:09)czarnuch3001 napisał(a):  Nie inwestujcie w to,ja inwestowałem wszystko przelewałem na doublera i po miesiącu zyski na moje konto przestały już wpływać a jak pisze na meila do pomocy technicznej to przychodzi meil zwrotny że nie ma takiego adresu email

chyba że ktoś ma do aktualny kontakt ddo bitcoinking.org to prosił bym o podesłanie

Ten serwis nawet nie ma tematu na bitcointalk xD. Wydaje mi się, że to się zescami w ciągu kilku dni

RE: BitcoinKing - Nowy doubler (200% w miesiąc) - czarnuch3001 - 27-07-2016 04:37

moze nie ma nic na temat bitcoinking bo to jest swieza strona,nie cały miesiac temu jak sie rejestrowałem tam to było dopiero tylko 210 osob zarejestrowanych moze coś robią na tej stronie bo jak patrze na statystyki i balans btc to wszystko stoi w miejscu,no w kazdym badz razie u mnie nic sie nie zmieniło dalej nie wpływają zyski z doublera poczekam do 12.00 jak sie nic nie zmieni to bedzie oznaczało że każdy dostaje bloka po upływie 28dni lub po wpłaceniu pewnej sumy na konto doublera.

RE: BitcoinKing - Nowy doubler (200% w miesiąc) - czarnuch3001 - 27-07-2016 12:16

A więc tak jest godzina 13.00 na moim koncie nic sie nie zmienilo Tak więc potwierdzam nie inwestujcie tam bo tylko stracicie no chyba że ktoś chce spróbować z większą sumą tak by po max 20 dniach odzyskać swoje + jakiś minimalny zysk,chociaż nie wiem jak jest z nowymi osobami które się zarejestrują czy będzie im działać ten doubler czy tez nie tak więc najlepiej wpłacić na początek minimum 0,001 btc poczekać 1 godzine sprawdzić czy na konto wpływa zysk z doublera jeśli tak to można zainwestować tak jak napisałem a jeśli nic sie nie ruszy to po prostu zakończyć inwestycje.
chociaż mam tez prośbę jak ktoś wejdzie na tą stronke BitcoinKing.org to u góry po prawej stronie jest balans btc u mnie od wczoraj jest cały czas balans: 45.03 BTC chciał bym wiedziec czy u wszystkich taki balans sie wyswietla czy tylko u mnie
Pozdrawiam