![]() |
Subskrypcje SMS - Program partnerskie - Pytanie. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Subskrypcje SMS - Program partnerskie - Pytanie. (/Temat-Subskrypcje-SMS-Program-partnerskie-Pytanie-135021) |
Subskrypcje SMS - Program partnerskie - Pytanie. - WuJeKuBa - 26-06-2016 22:55 Witam Serdecznie! Mam pytanie związane z subskrypcjami SMS w programach partnerskich jeśli w jakiejkolwiek sieci (np. MyLead, Lead.Netword, czy Firesub.net) ktoś ma już subskrypcje z innego refflink'a (np. nie z mojego), to czy z mojego refflinka, będzie mógł dokonać subskrypcji, czy nie w danej sieci programów partnerskich? Będę wdzięczny za odpowiedź, pozdrawiam! RE: Subskrypcje SMS - Program partnerskie - Pytanie. - mahuzz - 27-06-2016 10:32 Będzie mógł. Tak to nie zarabialby juz nikt na powiedzmy e whoringu ![]() RE: Subskrypcje SMS - Program partnerskie - Pytanie. - Wojo-MyLead - 27-06-2016 11:16 (26-06-2016 22:55)kubaszekr38 napisał(a): Witam Serdecznie! Mam pytanie związane z subskrypcjami SMS w programach partnerskich jeśli w jakiejkolwiek sieci (np. MyLead, Lead.Netword, czy Firesub.net) ktoś ma już subskrypcje z innego refflink'a (np. nie z mojego), to czy z mojego refflinka, będzie mógł dokonać subskrypcji, czy nie w danej sieci programów partnerskich? Będę wdzięczny za odpowiedź, pozdrawiam! Jeden numer telefonu nie może być podpięty pod dwie subskrypcje w tym samym serwisie. RE: Subskrypcje SMS - Program partnerskie - Pytanie. - WuJeKuBa - 27-06-2016 12:47 OK, dzięki ![]() |