dwie sprawy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: dwie sprawy (/Temat-dwie-sprawy-134965) |
dwie sprawy - mahuzz - 25-06-2016 15:07 Hej, siemanko wszystkim. Dwie sprawy mam . 1. O co kaman z tym TreePayem? Mnóstwo screenów zarobków, piękne konwersje.. średnio realne to w ogóle. Lepsze to niz LeadMore? 2. Poszukuje współpracowników. Celuje w stronę internetową.. dużą i poważną. Celujemy w pasywny dochód.. grafik jest. Wszelkie aplikacje składamy na PW! RE: dwie sprawy - Klin - 25-06-2016 15:30 1. Realne, żaden fake. Czemu średnio? Otwórz oczy... W zagranicznych serwisach np. Cpagrip ludzie mają dniowki (tak, dniowki nie pomyliłem się) po kilka tysięcy $... I nie jest to żaden przekręt, są po prostu osoby które tyle zarabiają. Czemu jest mały spam w galerii z treepay? Ponieważ z tego co wiem admin tegoż serwisu każdemu podwyższa stawkę na leadzie za promocję jego www w ten sposób. Czy lepszy od leadmore? Każdy taki serwis ma swoje plusy i minusy. Musisz sprawdzić sam RE: dwie sprawy - mahuzz - 25-06-2016 15:34 @[Klin] I o takie odpowiedzi mi chodziło dzięki! dwie sprawy - Hybrid1990 - 24-03-2018 10:03 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |