Jak promować swój kanał YT ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: YouTube (/Forum-YouTube-454) +--- Wątek: Jak promować swój kanał YT ? (/Temat-Jak-promowac-swoj-kanal-YT-134951) |
Jak promować swój kanał YT ? - PaidMoney - 25-06-2016 09:04 Witam Mam pytanko dotyczące YT, a mianowicie mam zamiar poważnie się wziąść za kanał YT i jego rozwijanie i stąd bierze się pytanie Jak promować swój kanał, oraz filmiki? Gdzie je wstawiać, aby osiągneli wysokie pozycje? Kanał, który będe prowadził będzie o śmiesznych filmikach, oraz fajnych animacjach mam nadzieje, że się to przyjmie Edit: No i bym zapomniał Kanał chcę prowadzić pod kraje zagraniczne RE: Jak promować swój kanał YT ? - Eryk123 - 26-06-2016 22:35 Zasady promowania swojego kanału na yt są podobne do tych jakie stosuje się do promowania serwisu, bloga, portalu. Aby pojawiały się wysoko w google, to trzeba przyłożyć się do odpowiednich nagłówków i tagów. Warto też umieszczać długie opisy filmików wraz ze słowami kluczowymi. Należy też zadbać o to, aby były komentowane. Warto umieszczać filmiki na innych serwisach społecznościowych zwłaszcza na FB. Linki do filmików można również umieszczać na forach internetowych. RE: Jak promować swój kanał YT ? - PaidMoney - 27-06-2016 12:38 Dzięki za odpowiedź Może jeszcze jakiejś podpowiedzi, zapraszam do dyskusji |