![]() |
[Nieaktualne]{Mega hit, mega kasa] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317) +---- Wątek: [Nieaktualne]{Mega hit, mega kasa] (/Temat-Nieaktualne-Mega-hit-mega-kasa-13495) |
[Nieaktualne]{Mega hit, mega kasa] - micmos14 - 13-09-2010 19:00 Płacę 10 gr za podanie mi maila na PW, a następnie zarejestrowanie się na serwisie, na ktory będziesz miał zaproszenie na skrzynce. Wcześniej GFK mieli problemy z dostarczeniem zaproszeń, więc teraz chcę sprawdzić czy to chodzi Wink Czyli dajesz maila -> wysyłam ci zapa-> rejestrujesz się -> piszesz tu, że się zarejestrowałeś - > podajesz PayPal -> sprawdzam czy się wogóle zarejestrowałeś-> jezeli tak to wysyłam kase Wink [Nieaktualne]{Mega hit, mega kasa] - Killer - 29-07-2012 08:40 Moderator uznał temat za PRZEDAWNIONY i przenosi go do Archiwum. |