Dziennik Świeżaka - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Świeżaka (/Temat-Dziennik-Swiezaka-134914) |
Dziennik Świeżaka - Sor4n - 23-06-2016 21:54 Witam wszystkich ogólnie od tygodnia zacząłem śmigać po internecie. Czytałem sporo czytałem naprawdę Co robię ? MxRevshare 100 klikniec dziennie Recyclix Kręce te 20 euro co dostaje sie za darmo I zacząłem się bawić w hazard i tutaj małe zaskoczenie dzisiaj z 100 zł zrobiłem 550 zł czyli 450 zł zarobiłem w jeden dzień ! Suckess lucky i wgl moim marzeniem mieć jest pasywny dochód który zarabia przynajmniej 50 zł dziennie A na ten pasywny dochód trzeba zarobić i tak pomyślałem spróbowałem idzie. A tak to liczę na komentarze informacją na co mogę inwestować i jak stworzyć Bo stronę dopiero zaczynam tworzyć RE: Dziennik Świeżaka - Mr Joker - 23-06-2016 22:01 Bardzo fajnie, że zdecydowałeś się, aby opisywać swoje sposoby zarobku. Powodzenia! RE: Dziennik Świeżaka - mahuzz - 23-06-2016 22:53 Co możesz zrobić? Sumiennie pracować trzymam kciuki! RE: Dziennik Świeżaka - Groem - 24-06-2016 00:51 Polecam clixsense nie jest czasochłonne a dorobić grosza na inwestycje można. Pozdrawiam i powodzenia RE: Dziennik Świeżaka - Nymeb - 24-06-2016 16:58 Tak jak osoba up polecam Clixsense moze wielkich kokosow z tego nie ma,ale naprawde mozna cos zarobic z samych ankiet. Powodzenia Dziennik Świeżaka - Hybrid1990 - 06-12-2019 22:34 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |