NextScripts: Social Networks Auto-Poster - czy ktoś korzysta? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360) +--- Wątek: NextScripts: Social Networks Auto-Poster - czy ktoś korzysta? (/Temat-NextScripts-Social-Networks-Auto-Poster-czy-ktos-korzysta-134895) |
NextScripts: Social Networks Auto-Poster - czy ktoś korzysta? - MaLiN - 23-06-2016 15:55 Szukam osoby, która korzysta z wtyczki NextScripts: Social Networks Auto-Poster, która udostępnia automatycznie wpisy z wordpress na portalach społecznościowych. Panel ustawienia wtyczki jest dosyć skomplikowany w obsłudze, więc nie wiem czy opłaca się wykupować wersje PRO? A może ktoś zna inną wtyczkę, która udostępnia automatycznie wpisy? RE: NextScripts: Social Networks Auto-Poster - czy ktoś korzysta? - CMRR - 23-06-2016 16:37 Korzystam. W wersji free można dodać tylko jeden profil z portalu społecznościowego. Minusem jest, że czasami przestaje udostępniać ale wystarczy zrobić ponowną aktywację profilu (kliknięcie tylko zielonego guzika i nadanie ponowne uprawnień). Korzystałem z wielu wtyczek i ta jest dla mnie najlepsza RE: NextScripts: Social Networks Auto-Poster - czy ktoś korzysta? - MaLiN - 23-06-2016 20:46 (23-06-2016 16:37)CMRR napisał(a): W wersji free można dodać tylko jeden profil z portalu społecznościowego. @[CMRR] Czyli jak rozumiem, mogę dodać tylko 1 profil załóżmy z Facebooka, a z Twittera, Google+ już nie? RE: NextScripts: Social Networks Auto-Poster - czy ktoś korzysta? - CMRR - 23-06-2016 23:29 Z każdego profilu po 1 Czyli to co napisałeś możesz dodać wszystkie, tylko do google+ (nie tylko) trzeba kupić pełna wersję, inaczej nie dodasz. RE: NextScripts: Social Networks Auto-Poster - czy ktoś korzysta? - Vasaki - 05-07-2016 08:32 Dodatkowo polecam Ci microblogposter Osobiscie uzywam 3 wtyczek na kazdej ze swoich stron an WP Jest to wlasnie MicroBlog Poster NextScripts Social Networks Auto Poster Oraz funkcje autoshare na jetPacku RE: NextScripts: Social Networks Auto-Poster - czy ktoś korzysta? - MaLiN - 06-07-2016 16:59 Tylko w tym NextSriptsie jest dosyć skomplikowany panel ustawień. W dodatku bo instalacji tej wtyczki strasznie obciążyło stronę, też tak macie? |