[Rozwiązane]Plus Express można wysyłać czy nie?? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Plus Express można wysyłać czy nie?? (/Temat-Rozwiazane-Plus-Express-mozna-wysylac-czy-nie-13489) |
[Rozwiązane]Plus Express można wysyłać czy nie?? - bud3k - 13-09-2010 17:42 Witam, Mam takie pytanie, czy można wysyłać zamawiane rzeczy na restocku na PE czy nie?? Bo gdzieś się doczytałem że nie można już. Ale nigdzie tego nie mogę potwierdzić. RE: Plus Express można wysyłać czy nie?? - Wojtas100 - 13-09-2010 19:10 Już chyba lockerz odwołało tę opcje. RE: Plus Express można wysyłać czy nie?? - Bolt - 13-09-2010 19:11 tak, tylko zamiast tego: Plusexpress #1122 piszesz swoje imię i nazwisko Reszta tak samo [Rozwiązane]Plus Express można wysyłać czy nie?? - Marello - 19-03-2011 11:30 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |