Textbookers zarabianie na innych - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Textbookers zarabianie na innych (/Temat-Textbookers-zarabianie-na-innych-134828) |
Textbookers zarabianie na innych - tomek7912 - 21-06-2016 21:29 Witam. Mam do Was pytanie, czy na textbookers jest jakiś limit czasowy do napisania tekstu? Chodzi mi o to by na stronach np. zadane.pl dodać prośbe o napisanie tekstu który właśnie potrzebujemy. I czy ma to jakiś sens? Byłbym wdzięczny za odpowiedzi RE: Textbookers zarabianie na innych - Hopekk94 - 21-06-2016 22:22 Ale wystawiasz tekst i jaka masz szanse na to ze ktos znajdzie Ci odpowiedz na pytanie ktorego sam nie umiesz znalezc w necie? Ktos musi byc chetny to wziąć RE: Textbookers zarabianie na innych - rekki - 21-06-2016 22:43 Na textbookers piszesz teksty, które są w zleceniach. Nie masz żadnego czasu, w ciągu którego musisz skończyć pisać. Teksty są akceptowane ręcznie, do kilku dni. Za teksty otrzymujesz ocenę, od której zależy jaką dostajesz stawkę za 1k znaków. RE: Textbookers zarabianie na innych - tomek7912 - 22-06-2016 09:22 (21-06-2016 22:22)Hopekk94 napisał(a): Ale wystawiasz tekst i jaka masz szanse na to ze ktos znajdzie Ci odpowiedz na pytanie ktorego sam nie umiesz znalezc w necie?Zazwyczaj są chętni. RE: Textbookers zarabianie na innych - szykiryki - 22-06-2016 09:59 w wakacje? Rzadko ktoś zajrzy na zadane, bo i po co? RE: Textbookers zarabianie na innych - trybulski - 31-07-2016 15:53 Sorry za delikatny oftpop ale mam pytanie: czy da się usunąć zlecony do napisania artykuł? Bo zleciłem jego napisanie, ale od kilku dni nikt nie chce go napisać |