Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Matixio - Ocena Transakcji - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249)
+---- Wątek: Matixio - Ocena Transakcji (/Temat-Matixio-Ocena-Transakcji-134827)

Matixio - Ocena Transakcji - Matixio - 21-06-2016 21:11

Jeśli przeprowadziłeś/aś ze mną jakąś transakcje, proszę zostaw ocenę i reputa w tym temacie Smile

RE: Matixio - Ocena Transakcji - Szaman1644 - 21-06-2016 21:13

Wszystko ok! POLECAM!

RE: Matixio - Ocena Transakcji - AlucyBlue - 21-06-2016 21:15

Wszystko git, polecam użytkownika Smile

RE: Matixio - Ocena Transakcji - Meloman - 21-06-2016 21:47

Wszystko ok, chociaż użytkownik był osobą która wpłacała jako 1 Smile

RE: Matixio - Ocena Transakcji - zjadamkredki - 27-06-2016 14:40

Polecam !

RE: Matixio - Ocena Transakcji - marcel_kk - 27-06-2016 14:52

Wszystko o.k. polecam użytkownika.

RE: Matixio - Ocena Transakcji - poduszka12 - 05-07-2016 20:18

szybko i bezproblemowo, polecam

RE: Matixio - Ocena Transakcji - marcel_kk - 06-07-2016 03:57

Kolejna wymiana, solidny i uczciwy użytkownik.

RE: Matixio - Ocena Transakcji - Martin676 - 31-07-2016 00:07

Przeprowadziłem z użytkownikiem jedną, bezowocną transakcję zwaną "mentorowaniem". Nigdy nie spotkałem się z kimś tak bardzo niehigroskopijnym na wiedzę. Po 1,5 miesiąca współpracy, gotowych niszach i metodach promocji nie był w stanie sam zarobić złotówki, a zmarnował mi czas i targał nerwySmile
A więc krótko i w temacie, nie polecam. Zablokowałem użytkownika na GG dwukrotnie - chciałem być dobrą duszyczką, ale nie popłaca, gdyż gość zwyczajnie leje na Ciebie i robi sobie żarty, a skomle o jakąkolwiek pomoc jednocześnie od kilku osób zwyczajnie robiąc sobie z nich jaja. Nigdy więcej.

RE: Matixio - Ocena Transakcji - Matixio - 31-07-2016 08:24

(31-07-2016 00:07)Martin676 napisał(a):  Przeprowadziłem z użytkownikiem jedną, bezowocną transakcję zwaną "mentorowaniem". Nigdy nie spotkałem się z kimś tak bardzo niehigroskopijnym na wiedzę. Po 1,5 miesiąca współpracy, gotowych niszach i metodach promocji nie był w stanie sam zarobić złotówki, a zmarnował mi czas i targał nerwySmile
A więc krótko i w temacie, nie polecam. Zablokowałem użytkownika na GG dwukrotnie - chciałem być dobrą duszyczką, ale nie popłaca, gdyż gość zwyczajnie leje na Ciebie i robi sobie żarty, a skomle o jakąkolwiek pomoc jednocześnie od kilku osób zwyczajnie robiąc sobie z nich jaja. Nigdy więcej.
Kupowałem od ciebie grupy dwa razy i wszystko było okej.. Wiec nie kłam ze jedną transakcje oszuście...