[PYTANE] Reset IP aero2 bez wyciągania modemu z portu USB - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: [PYTANE] Reset IP aero2 bez wyciągania modemu z portu USB (/Temat-PYTANE-Reset-IP-aero2-bez-wyciagania-modemu-z-portu-USB-134748) |
[PYTANE] Reset IP aero2 bez wyciągania modemu z portu USB - DonWestbam - 19-06-2016 22:11 Witam, nie wiedziałem gdzie moje zapytanie umieścić więc wylądowało w offtopiku Ip w aero2 resetuje mi się po każdym wyjęciu i ponownym podpięciu pod port USB ale gdy w aplikacji do łączenia się z internetem dam rozłącz i połącz niestety adres się nie zmienia. Jest jakaś możliwość ominięcia wyciągania modemu z portu USB ? Próbowałem odłączać port w menadżerze urządzeń lecz niestety efekt nie był taki jakiego się spodziewałem, ip się nie zmieniło... Ma ktoś jakiś pomysł ? Z góry dziękuję za podpowiedzi Pozdrawiam RE: [PYTANE] Reset IP aero2 bez wyciągania modemu z portu USB - aero2 - 19-06-2016 22:23 @[DonWestbam] W jakiej technologii się łączysz? Jeśli w technologii LTE to nie zmienisz IP normalnie tylko musisz przełączyć na wolniejszą technologię i przełączyć z powrotem na LTE, wtedy się zmieni adres IP. RE: [PYTANE] Reset IP aero2 bez wyciągania modemu z portu USB - DonWestbam - 20-06-2016 05:55 Ciekawe rozwiązanie Kupiłem sobie pakiet 5GB i łączę się w LTE, pakiet kupiłem na próbę żeby coś sprawdzić ale mi nie wyszło wczoraj niestety. Jeszcze nie wiem o co Ci dokładnie chodzi z tym przełączeniem ale później pokombinuję WIELKIE DZIĘKI RE: [PYTANE] Reset IP aero2 bez wyciągania modemu z portu USB - aero2 - 20-06-2016 07:03 @[DonWestbam] RE: [PYTANE] Reset IP aero2 bez wyciągania modemu z portu USB - DonWestbam - 20-06-2016 08:47 Aha no i kumam, dzięki za pomoc ! |