Poszukuję mentora, któremu oddam 50% zarobku! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Poszukuję mentora, któremu oddam 50% zarobku! (/Temat-Poszukuje-mentora-ktoremu-oddam-50-zarobku-134746) |
Poszukuję mentora, któremu oddam 50% zarobku! - Fsociety - 19-06-2016 20:51 Witam, Sprawa jest taka... ...poszukuje osoby (mentora), która pokaże mi krok po kroku co robić, by zarabiać dziennie 60 zł ( może być wiecej ) przez internet. Co oferuje w zamian? Będę oddawał 50% swoich zarobków ( pasywny dochód ). Co na tą chwilę posiadam? 60 nowych starterów, umiejętność tworzenia stron internetowych, bardzo dobrze ogarnięte programy takie jak Photoshop, pasję związaną z szeroko pojętym pojęciem jakim jest "internet", mnóstwo wolnego czasu i... konto bankowe ;D Podsumowując: na czysto oczekuje dziennego zarobku dla siebie w wysokości 30 zł, czyli dzienny zarobek to 60 zł, gdyż 50% oddam Tobie Jeżeli jest taka osoba, która odnosi już jakieś sukcesy w zarabianiu przez internet i chce do tego dołożyć dodatkowo jeszcze zarobek pasywny to śmiało pisz... dostosuję się do wszystkiego PS: Nie interesują mnie inwestycje jak i sprzedaż na Allegro. RE: Poszukuję mentora, któremu oddam 50% zarobku! - Arivi - 19-06-2016 20:55 xxx RE: Poszukuję mentora, któremu oddam 50% zarobku! - Fsociety - 19-06-2016 20:58 Na końcu dopisałem Arivi, że nie interesują mnie inwestycje RE: Poszukuję mentora, któremu oddam 50% zarobku! - Hybrid1990 - 19-06-2016 21:08 bądź jeszcze większym frajerem i oddaj 75% swoich zarobków. Jak mówisz że masz mnóstwo wolnego czasu to weź się za czytanie forum. Wtedy żaden mentor ci nie będzie potrzebny i nikomu nic nie będziesz musiał oddawać. I dostosuj się do tego że w tym dziele nie piszemy ogłoszeń poszukiwania mentora. RE: Poszukuję mentora, któremu oddam 50% zarobku! - Fsociety - 19-06-2016 21:13 Hybrid1990: ten dział chyba jest o ogólnym zarabianiu, więc wydaje mi się, że mój temat tutaj pasuje, a co do tego, że jestem "frajerem" to chyba tylko i wyłącznie moja sprawa, że chce komuś oddać 50% zarobków za pomoc czyż nie? Lubie pomagać ludzią, a w szczególności płacić za sprawdzoną wiedzę RE: Poszukuję mentora, któremu oddam 50% zarobku! - WillBarn - 19-06-2016 21:20 W tych czasach nikt nie zdradzi ci swojej niszy albo powie rób konta i spam RE: Poszukuję mentora, któremu oddam 50% zarobku! - coffee - 19-06-2016 21:23 (19-06-2016 21:13)Fsociety napisał(a): Hybrid1990: ten dział chyba jest o ogólnym zarabianiu, więc wydaje mi się, że mój temat tutaj pasuje, a co do tego, że jestem "frajerem" to chyba tylko i wyłącznie moja sprawa, że chce komuś oddać 50% zarobków za pomoc czyż nie? Przez jaki czas będziesz oddawał połowe zysku, jeśli uzyskasz ode mnie, lub kogokolwiek innego sposób na generowanie 60zł dziennie? Jaką dasz gwarancje, że się wywiążesz z umowy? RE: Poszukuję mentora, któremu oddam 50% zarobku! - Fsociety - 19-06-2016 21:24 WillBarn: może ktoś kto lubi łączyć pomoc z zarobkiem się zgłosi... Pożyjemy - zobaczymy RE: Poszukuję mentora, któremu oddam 50% zarobku! - Veres - 19-06-2016 21:27 Lepiej odezwij się do kogoś na priv i poczytaj dzienniki pracy, gdzie każdy zarabia w inny innowacyjny sposób. To będzie najlepsze rozwiązanie bo jak widać fala hejterów się rzuciła jak zazwyczaj na nowych userów A to czy dzieli się zyskiem to nie wasza sprawa, ale jego przyszłego mentora. RE: Poszukuję mentora, któremu oddam 50% zarobku! - Fsociety - 19-06-2016 21:27 Coffee: będę oddawał 50% przez cały czas jak będę pracował / współpracował z tą osobą na jego wiedzy. Jeżeli chodzi o gwarancję to bez problemu mogę dać wgląd do np.: strony SMS Premium jeżeli bym na takiej działał. Chyba, że masz inne lepsze pomysły? Jestem otwarty na propozycje Veres: cieszę się, że są tutaj też takie osoby jak Ty Spróbuję coś poszukać Twoim sposobem, ale oczywiście temat stałe otwarty i czekam na przyszłego "mentora" |