Kupie 7$ a ePayments eWallet - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Kupie 7$ a ePayments eWallet (/Temat-Kupie-7-a-ePayments-eWallet-134560) |
Kupie 7$ a ePayments eWallet - miras4567 - 14-06-2016 17:22 Siemka Kupie 7$ na ePayments eWallet Jak Ci zapłacę? 8$ z Konta T-Mobile bank lub równowartość w złotówkach(np. 35zł) z konta PKO BP Zależy mi na czasie, bo właśnie 7$ brakło mi do większej sumy , a przesyłanie znowu 2/3 dni, 7 dolców, to mnie skasują więcej za opłaty niż ten przelew jest warty Cena do małej negocjacji Ok już nie ważne moża zamknąć temat. Nikt nie ma ePayments na ZC, poradze sobie w inny sposób Kupie 7$ a ePayments eWallet - Majka - 17-09-2016 22:19 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |