Dziwne sny - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Dziwne sny (/Temat-Dziwne-sny-134555) |
Dziwne sny - Bidbar96 - 14-06-2016 16:50 Często snią wam się chore, poronione i niedorzeczne sny? Ja dzis mialem taki ze nie wiedzialem co o nim myslec, zapadnie mi chyba w glowie do konca zycia xd Wszedlem do wielkiego budynku, na 50ktores tam pietro, wszedlem do mieszkania a tam cos a'la więzienie, tylko ze dla nazistów. Byl himmler (walił w nos jakis proch) potem spotkałem jakis strazników ktorzy grali na ps4 w call of duty i wydawalo sie ze mnie nie widza (czulem sie jak duch). Stwierdzilem ze to miejsce mi sie nie podoba i chcialem stamtad wyjsc, nie wiem czemu ale zamiast windy wybralem schody. Schodzilem dosc dlugo, ale potęznymi krokami, pokonywalem po kilkadziesiat schodow z kazdym krokiem. Wreszcie wyszedlem, otoczenie przypominalo moje osiedle spotkalem randomowych ludzi, malzenstwo i ich znajomego. Poszedlem z nimi i spotkalismy niemieckich rycerzy, wszyscy sie bali i ktos zaczal mowic "ICH NICHT POLEN" (wiem ze to bez sensu xd) 2 na to owi niemcy odpowiedzieli "MY TEZ" i nagle sen przenosi się do restauracji, bylem glodny, chcialem cos zamowic, ale nie mialem hajsu, wiec poprosilem o darmowe kiwi które wygladalo jak chleb, ale byl to zielony chleb. Dalej pamietam tylko ze sciagnelem bluze, polozylem ja na chodniku, usiadlem i chcialem "odjechac" jak samochodem.. xd Chetnie poczytam o podobnych snach wiec jesli ktos doswiadczyl cos rownie abstrakcyjnego niech sie podzieli 2 RE: Dziwne sny - Begrezen - 16-06-2016 15:25 mi się jakieś rok temu śniło coś strasznego, nigdy nie mam koszmarów, ale ten sen to był wyjątek i chyba zapamiętam go do końca życia... dam to pod spoiler, bo dla niektórych to może być zbyt straszne... [uwaga, czytasz na własną odpowiedzialność!!] otóż pewnej nocy śniło mi się, że ... Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) RE: Dziwne sny - rachman - 16-06-2016 17:43 Sny to w znacznej większości przeżywanie pomieszanych bodźców które dotarły świadomie lub nie do mózgu (najczęściej) z góra kilku poprzednich dni. Jeśli coś traumatycznego to oczywiście może przez dłuższy czas się trawić Pozornie coś znaczące sny to jak pomyśleć, skupić się albo nawet pomedytować o tym to zawsze się większość głupot ze snów okazuje że gdzieś widzieliśmy w filmie, w życiu, w grze, przeczytaliśmy itd. Kiedyś wiele snów wydawało mi się dziwnych, niektóre można by rzec z przesłaniem ale po 20 latach interesowania się psychologią mało co w snach mnie dziwi bo wszystko da się powiązać jak nie bezpośrednio to pośrednio z jakimiś przeżyciami lub z faktem istnienia naszej podświadomości która czasami próbuje zwrócić nasza uwagę na dane zdarzenie/rzecz/itd. Wymaga to trochę wiedzy i ćwiczenia ale jak się w to wgłębisz i poćwiczysz to każdy właściwie sen dasz radę sobie wytłumaczyć. Nie próbuj podświadomie przetwarzanych majaków wyjaśniać sobie dosłownie bo rzadko się to da a często i tak można to traktować jak film w kinie bez większego sensu RE: Dziwne sny - Hopekk94 - 16-06-2016 18:28 To jest poroniony sen? Bid? U mnie takie sny są na porzadku dziennym haha Jakbyś pamietal wiekszosc snow to bys sobie uświadomił że są i głupsze Swego czasu bawilem sie w swiadome snienie i szlo mi to calkiem dobrze, ale zrobilem wszystko co chcialem i jakos mi sie to wypalilo teraz tylko spontanicznie raz na 2-3 tyg mam swiadomy Ale zdarzalo sie ze na 5-6 dni w tyg mialem RE: Dziwne sny - pekulski104 - 09-07-2016 00:39 Mi się śniło że byłem jakiś Mojżeszem czy cuś takiego tak czy siak miałem władze seryjnie hah |